Brekkeby Hage

Skoleområdet på Brekkeby i Skien sentrum forvandles nå til en grønn oase med moderne hjem! 50 nye hjem er ferdigstilt! Kontakt prosjektmegler for å oppleve de ledige boligene!

Frednes Brygge II

Bo i byen med elva som nabo! Ta kontakt for visning i de ledige boligene!

Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Det første byggetrinnet er ferdigstilt. Innflyttingen er i gang!

Tollskogvegen 2

12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper i idylliske omgivelser på Vallermyrene med kort vei til matbutikk og Porsgrunn sentrum. Innflyttingen har startet og prosjektet er ferdigstilt!

Buerhaven trinn 4

Få en enklere hverdag i ny leilighet ved Borgeåsen senter! Det siste byggetrinnet av Buerhaven er nå ferdigstilt! Kontakt prosjektmegler for mer informasjon om de ledige leilighetene!

Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn - solrikt og grønt! Alle har to etasjer og luftig takterrasse. Prosjektet er ferdigstilt. Kun to ledige!

Nenset Hage

Nenset Hage - midt mellom Porsgrunn og Skien! Her bygger vi 14 smarte tomannsboliger med alt på en flate. Innflyttingen har startet!

Osebakken Park

Det første byggetrinnet av Osebakken Park er nå ferdigstilt og innflyttingen har startet. Kontakt prosjektmeglerne eller besøk hjemmesiden til prosjektet for å se de ledige boligene!

Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Det nye bygget inneholder 15 leiligheter og grønne fellesarealer med eget drivhus. Innflyttingen har startet! 4 ledige boliger igjen!

Skrukkerødlia

10 nye hjem nær Porsgrunn sentrum! Moderne leiligheter med smarte planløsninger og gunstig finansering. Byggingen er i gang - innflyttingen starter i juni!

Vannfronten Park

Vi har bygd 48 nye boliger i hjertet av Notodden! Leilighetene er fordelt på tre bygg. Det er fortsatt ledige boliger igjen!

Nedre Lunde II

Det nye salgstrinnet av Nedre Lunde-prosjektet sentralt på Heistad. Her finner du 12 nye boliger i form av eneboliger og leiligheter i firemannsboliger. Vi bygger alle boligene! Innflyttingen er i gang!

Smietangen trinn 3 til 5

Vi har bygd syv nye sjøhus med totalt 39 nye boliger. Det er fortsatt ledige leiligheter spredt rundt i de ulike sjøhusene.

Limihagen II

Nå har vi lansert et nytt byggetrinn av Limihagen med 16 boliger fordelt på tomannsboliger over to og tre plan, samt firemannsboliger. Alle boligene får strålende utsikt mot Venstøp. Salget er i gang!

Kongsåsen

Kongsåsen ligger luftig og grønt til på Sem utenfor Tønsberg. Her utvikler PBBL, Heimgard Bolig og Embra Bolig et nytt boligfelt med 59 boliger, Byggingen er i gang og innflyttingen har startet!

Salentunet

Unikt prosjekt i Bamble med sandstrand og sjø som nærmeste nabo. Innflyttingen har startet! Det er fortsatt ledige boliger her!

Hydalsveien 23

Seks moderne tomannsboliger nær Langesund med gode planløsninger og vestvendte uteplasser. Byggingen er i gang! Innflyttingen har startet! Ta kontakt for å se boligene!

Tollnes Hage III

Et nytt salgstrinn av Tollnes Hage er klart. Her kan friste med 12 nye boliger fordelt på tre boligtyper. Det dreier seg om eneboliger i rekke og de allerede populære firemannsboligene.

Øyekast Hage

På Øyekast i Porsgrunn planlegges et nytt prosjekt midt i et veletablert boligområde. Her kommer det tre boliger i rekke og fire eneboliger. Salget av boligene er i gang!

Austadlia

Nytt og spennende leilighetsprosjekt i Hovenga. Prosjektet består av 12 leiligheter i et bygg med fire etasjer, en tomannsbolig og enebolig. Salget er i gang og byggingen av alle boligene er i gang!

St. Joseph

Det nye, sentrumsnære boligprosjektet i Porsgrunn er nå lansert. Det første bygget, døpt Kvann, består av 27 leiligheter i ett bygg. Salget er i gang! Byggingen har startet!

Breidablikkbakken

Det er lenge siden det sist var et nytt leilighetsprosjekt på Breidablikk i Porsgrunn. Nå arbeides det med et leilighetsbygg som inneholder 11 boliger. Meld din interesse!

Smihaugvegen 12

Dette er et lite prosjekt nær Grønli skole i Porsgrunn med tre eneboliger i rekke. Prosjektet er lansert og salget av boligene er i gang!

Kirkevegen 1

Nå er det lansert fem nye leiligheter med alt på ett plan rett ved bryggekanten på Øya i Brevik. Salget er i gang!

Herman Baggers gate 12

Snart lanseres et nytt og spennende prosjekt i Skien sentrum. Herman Baggers gate 12 er et flunkende nytt bygg med seks moderne boliger, som nå står innflyttingsklare.

Sjeseveien 1

Nå lanseres Blink Hus Telemarkhus sitt nye prosjekt i Langesund: Sjeseveien 1. Her erstatter man et gammelt hus med tre store boliger i rekke med flott utsikt. Salget av boligene er i gang.

Elverhøy Park

I et veletablert villaområde nær hjertet av Porsgrunn planlegges et nytt boligprosjekt med leiligheter. Elverhøy Park er et spennende alternativ til de andre leilighetsprosjektene nær sentrum.

Krabberødveien Hage

Et nytt leilighetsprosjekt sentralt på Stathelle med ti boliger. Store og solrike uteplasser og smarte leiligheter med opptil tre soverom. Byggingen er i gang - innflytting i slutten av 2024!

St. Joseph II Eplerose

Det nye boligprosjektet i hjertet av Porsgrunn er ved en ny milepæl. Byggearbeidene er godt i gang og nå lanserer vi et nytt salgstrinn i form av Eplerose, et bygg med 12 nye hjem. Meld forkjøpsrett!