Frednes Brygge II

Frednes Brygge II byr på 33 nye leiligheter rett ved elva. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet! Innflytting første kvartal 2023!

Osebakken Park

Det første byggetrinnet av Osebakken Park består av 26 leiligheter fordelt på to bygg. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Brattås Terrasse

Nytt prosjekt med moderne tomannsboliger og store rekkehus nær Brattås skole i regi av Heimgard Bolig. Salget av boligene er i gang! Innflyttingen har startet!

Elveparken Brygge Bygg 7 og 8

Det siste byggetrinnet av suksessprosjektet Elveparken Brygge er nå lansert! To bygg med 19 leiligheter. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Brekkeby Hage

Skoleområdet på Brekkeby i Skien sentrum skal forvandles til en grønn oase med moderne hjem! Byggingen er i sluttfasen. Innflyttingen starter desember 2022!

Fredbo Hage 2

Suksessen fortsetter på Vessia! Det er lansert 14 eneboliger i rekke fordelt på 4 boligtyper i byggetrinn 2 av Fredbo Hage. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Frednes Brygge III

Det siste byggetrinnet av Frednes Brygge er nå lansert! Her finner du 31 moderne leiligheter med en flott beliggenhet! Byggingen er godt i gang. Innflytting fra første kvartal 2023!

Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Salget av boligene er i gang!

Tollskogvegen 2

12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper i idylliske omgivelser på Vallermyrene med kort vei til matbutikk og Porsgrunn sentrum. Salget er i gang! Byggingen har startet!

Buerhaven trinn 4

Det siste byggetrinnet av Buerhaven ferdigstilles i disse dager og innflyttingen starter denne julen! Det er fortsatt ledige boliger her!

Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn. Alle har to etasjer, samt takterrasse. Vi bygger og det er innflytting

Nenset Hage

Nenset Hage - midt mellom Porsgrunn og Skien med smarte firemannsboliger og tomannsboliger med alt på en flate. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Brekkeby Hage II

Det andre byggetrinnet av suksessen Brekkeby Hage. Her finner du 18 nye flotte leiligheter med heis. Salget er i gang og byggingen har startet!

Smietangen III

Nå lanseres to nye sjøhus på Smietangen med 11 flotte boliger. Salget av de nye leilighetene er i gang! Byggingen er nå i gang!

Siriusvegen Terrasse

Nytt prosjekt på populære Brattås i Porsgrunn. Fem arkitekttegnede eneboliger med hage og uteplass. Byggingen har startet. Salget av boligene er i gang!

Osebakken Park II

Byggetrinn II av prosjektet ved Porsgrunnselva. Her finner du ett bygg med 21 boliger. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Hentiåsen

Endelig en nytt prosjekt på Åfoss! Hentiåsen består av et bygg med seks leiligheter på en vestvendt og solrik tomt. Boligene leveres med heis og garasje. Lanseres på nyåret!

Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Her kommer et bygg med 15 leiligheter, hvor det satses på grønne fellesarealer med eget drivhus. Salget av boligene er i gang! Vi bygger!

Brekkeby Hage III

Det siste byggetrinnet av Brekkeby Hage! I trinn III finner du 14 moderne leiligheter nær hjertet av Skien. Salget har startet og byggingen er i gang!

Ekeli Terrasse 3

Det siste byggetrinnet av Ekeli Terrasse på Borgestad er lansert. Her finner du 8 moderne boliger med vestvendt utsikt, garasje og heis. Byggestart er besluttet og salget er i gang!

Skrukkerødlia

10 nye hjem nær Porsgrunn sentrum! Moderne leiligheter med smarte planløsninger og gunstig finansering. Salget er i gang og byggestart er besluttet!

Vannfronten Park II Eyde

Suksessen fortsetter på Notodden! Nå har vi lansert 18 nye leiligheter i hjertet av Notodden med flott utsikt og romslige uteplasser! Salget er i gang og byggingen har startet!

Smietangen 4

Nå har vi lansert det fjerde byggetrinnet av Smietangen! Her finner du 15 nye leiligheter med en unik nærhet til sjøen! Salget av boligene er i gang!

Solsvingen

5 prosjekterte eneboliger i et område med fantastiske solforhold i Siljan i regi av Peab Nordbohus Skien. Salget av boligene er i gang!

Klyvebekken Hage

Nå lanserer vi et nytt boligprosjekt skreddersydd for barnefamilier og de som ønsker godt med plass signert Profil Bygg. Salget av boligene er i gang.

Krabberødveien Hage

Ti vestvendte leiligheter nær Brotorvet på Stathelle med garasje, heis, tre soverom og store utplasser i grønne omgivelser. Kjøp bolig nå!

Tollnes Hage II

Vi lanserer nå 8 nye boliger i Tollnes Hage. Her finner du to firemannsboliger med to og tre soverom. Salget av boligene er i gang!

Nedre Lunde II

Vi lanserer et nytt salgstrinn av Nedre Lunde-prosjektet sentralt på Heistad. Her finner du 12 nye boliger i form av eneboliger og leiligheter i firemannsboliger. Salget av boligene er i gang!

Vannfronten Park 3 Holta

Suksessen fortsetter på Notodden. Nå lanseres det tredje salgstrinnet av dette prosjektet. Her finner du et bygg i fire etasjer med 12 leiligheter. Salget har startet!

Smietangen 5 - Galicia & Vigør

Nå har vi lansert to nye sjøhus med 13 flotte leiligheter på unike Smietangen i Langesund. Salget er i gang!

Sjeseveien 1

Nytt og spennende boligprosjekt sentralt i Langesund med utsikt til sjøen og gode solforhold, som er skreddersydd for barnefamilier og andre som ønsker mye plass. Meld interesse!

Øvre Breisås

Øvre Breisås ligger idyllisk til i Bø. Nå har TVB Bolig lansert et prosjekt med en tomannsbolig og fire eneboliger i rekke her. Salget er i gang!

Utsikten Findal

Moen Eiendom planlegger et nytt boligfelt på Findal i Bamble. Her finner du store eneboliger med spennende arkitektur, utsikt og strålende solforhold! Meld interesse!

Limihagen II

Nå har vi lansert et nytt byggetrinn av Limihagen med 16 boliger fordelt på tomannsboliger over to og tre plan, samt firemannsboliger. Alle boligene får strålende utsikt mot Venstøp. Salget er i gang!

Haraldsgate 10

Endelig et nytt prosjektet på Herøya! Her finner du to moderne tomannsboliger med gode planløsninger og solfylt beliggenhet. Salget har startet og byggingen er i gang!

Nordbøhagen

Nytt prosjekt i populære Nordbøåsen i Bø med to moderne tomannsboliger. Her finner du prisgunstige leiligheter med blant annet tre soverom og carport. Salget av boligene er i gang!

Kongsåsen

Kongsåsen ligger luftig og grønt til på Sem utenfor Tønsberg. Her utvikler PBBL, Heimgard Bolig og Embra Bolig et nytt boligfelt med 59 boliger, Nå lanseres det første salgstrinnet. Meld interesse!

Salentunet

Salentunet er en sjelden mulighet fra Heimgard Bolig og PBBL. Mange drømmer om et nytt hjem ved sjøen, men som oftest blir det med utsikten. Boligene på Salentunet får ikke bare utsikt til sjøen – de får havet som nærmeste nabo. Salget er i gang! Byggestart er besluttet!

Bakketunet

Nå lanserer Eikr Gruppen et nytt prosjekt med seks store og energismarte eneboliger sentralt på Heistad! Bakketunet blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Salget er i gang!

Hydalsveien 23

Seks moderne tomannsboliger nær Langesund med gode planløsninger og vestvendte uteplasser. Byggingen er i gang! Innflytting fra desember. Kjøp bolig nå!

Tollnes Hage III

Tollnes Hage har vært en suksess. Nå legger vi ut 12 nye boliger fordelt på eneboliger og leiligheter i firemannsboliger. Salget av boligene er nå i gang!

Øyekast Hage

På Øyekast i Porsgrunn planlegges et nytt prosjekt midt i et veletablert boligområde. Her kommer det eneboliger i rekke og leiligheter. Meld interesse nå!