Frednes Brygge II

Frednes Brygge II byr på 33 nye leiligheter rett ved elva. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet! Innflytting første kvartal 2023!

Vannfronten Park I Birkeland

Vannfronten Park er tidenes boligprosjekt på Notodden. Salget av boligene er i gang! Byggingen er godt i gang!

Osebakken Park

Det første byggetrinnet av Osebakken Park består av 26 leiligheter fordelt på to bygg. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Brattås Terrasse

Nytt prosjekt med moderne tomannsboliger og store rekkehus nær Brattås skole i regi av Heimgard Bolig. Salget av boligene er i gang! Innflyttingen har startet!

Elveparken Brygge Bygg 7 og 8

Det siste byggetrinnet av suksessprosjektet Elveparken Brygge er nå lansert! To bygg med 19 leiligheter. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Kirkebukta Brygge

Nytt boligprosjekt med flott beliggenhet i Kragerø sentrum med 25 boliger i samarbeid med Fredensborg Fritid. 20 av 25 boliger er solgt.

Brekkeby Hage

Skoleområdet på Brekkeby i Skien sentrum skal forvandles til en grønn oase med moderne hjem! Første byggetrinn er lansert og byggingen har startet. Innflyttingen starter på slutten av året!

Fredbo Hage 2

Suksessen fortsetter på Vessia! Det er lansert 14 eneboliger i rekke fordelt på 4 boligtyper i byggetrinn 2 av Fredbo Hage. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Frednes Brygge III

Det siste byggetrinnet av Frednes Brygge er nå lansert! Her finner du 31 moderne leiligheter med en flott beliggenhet! Byggingen er godt i gang. Innflytting fra første kvartal 2023!

Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Salget av boligene er i gang!

Tollskogvegen 2

12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper i idylliske omgivelser på Vallermyrene med kort vei til matbutikk og Porsgrunn sentrum. Salget er i gang! Byggingen har startet!

Buerhaven trinn 4

Siste sjanse ved Borgeåsen! Nå er vi i gang med å selge og bygge det siste byggetrinnet av populære Buerhaven med 16 flotte leiligheter!

Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn. Alle har to etasjer, samt takterrasse. Prosjektet er lansert og salget av boligene er i gang!

Nenset Hage

Nenset Hage - nytt prosjekt mellom Porsgrunn og Skien med både familieboliger og boliger med alt på en flate. Salget av boligene er i gang! Byggestart er vedtatt!

Brekkeby Hage II

Det andre byggetrinnet av suksessen Brekkeby Hage. Her finner du 18 nye flotte leiligheter med heis. Salget er i gang og byggingen har startet!

Smietangen III

Nå lanseres to nye sjøhus på Smietangen med 11 flotte boliger. Salget av de nye leilighetene er i gang! Byggingen er nå i gang!

Siriusvegen Terrasse

Nytt prosjekt på populære Brattås i Porsgrunn. Fem arkitekttegnede eneboliger med hage og uteplass. Byggingen har startet. Salget av boligene er i gang!

Osebakken Park II

Byggetrinn II av prosjektet ved Porsgrunnselva. Her finner du ett bygg med 21 boliger. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Hentiåsen

Endelig en nytt prosjekt på Åfoss! Hentiåsen består av et bygg med seks leiligheter på en vestvendt og solrik tomt. Boligene leveres med heis og garasje. Lanseres på nyåret!

Prestejordet

Prestejordet ligger et steinkast unna Ibsenhuset. Området huset tidligere Skien videregående skole. Nå er arbeidet i gang med å forvandle dette til boliger.

Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Her kommer et bygg med 15 leiligheter, hvor det satses på grønne fellesarealer med eget drivhus. Salget av boligene er i gang!

Brekkeby Hage III

Det siste byggetrinnet av Brekkeby Hage! I trinn III finner du 14 moderne leiligheter nær hjertet av Skien. Salget har startet og byggingen er i gang!

Ekeli Terrasse 3

Det siste byggetrinnet av Ekeli Terrasse på Borgestad er lansert. Her finner du 8 moderne boliger med vestvendt utsikt, garasje og heis. Byggestart er besluttet og salget er i gang!

Tollnes Hage

Nytt prosjekt med moderne firemannsboliger med to og tre soverom, samt tomannsboliger med takterrasse. Salget av boligene har startet! Byggestart er besluttet!

Ekstrand Terrasse

Ekstrand Terrasse – nytt og eksklusivt miniborettslag i Bamble. Prosjektet omfatter en tomannsbolig med sjønær beliggenhet.

Skrukkerødlia

10 nye hjem nær Porsgrunn sentrum! Moderne leiligheter med smarte planløsninger og gunstig finansering. Salget er i gang og byggestart er besluttet!

Vannfronten Park II Eyde

Suksessen fortsetter på Notodden! Nå har vi lansert 18 nye leiligheter i hjertet av Notodden med flott utsikt og romslige uteplasser! Salget er i gang og byggingen har startet!

Smietangen 4

Nå har vi lansert det fjerde byggetrinnet av Smietangen! Her finner du 15 nye leiligheter med en unik nærhet til sjøen! Salget av boligene er i gang!

Solsvingen

5 prosjekterte eneboliger i et område med fantastiske solforhold i Siljan i regi av Peab Nordbohus Skien. Salget av boligene er i gang!

Klyvebekken Hage

Nå lanserer vi et nytt boligprosjekt skreddersydd for barnefamilier og de som ønsker godt med plass signert Profil Bygg. Salget av boligene er i gang.

Haraldsgate 10

På et solfylt jorde på Herøya får du to store tomannsboliger med 4 eller 5 soverom, to bad, carport, hage og balkong. Salget er i gang!

Kvernodden Terrasse

Nytt prosjekt med 8 eneboliger i rekke på vakre Kvernodden på Ulefoss. Her får du godt med plass og spektakulær utsikt til Norsjø. Salget av boligene er i gang!

Elverhøy Park

Leilighetsprosjektet i villastrøket på Kjølnes i Porsgrunn. Første salgstrinn består av 1 bygg med 8 leiligheter. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!

Krabberødveien Hage

Det går litt tid mellom nye prosjekter i Bamble, men snart er tiden inne for Krabberødveien Hage. - Her blir det 10 vestvendte leiligheter med et grønt nærområde.

Tollnes Hage II

Vi lanserer nå 8 nye boliger i Tollnes Hage. Her finner du to firemannsboliger med to og tre soverom. Salget av boligene er i gang!

Nedre Lunde II

I mai lanserer vi det neste byggetrinnet av Nedre Lunde - 16 nye hjem fordelt på eneboliger i rekke og et leilighetsbygg med heis. Meld interesse nå!

Smietangen 5

I mai lanseres 13 nye leiligheter i det populære prosjektet i Langesund. Boligene er fordelt på to sjøhus kalt Galicia og Vigør. Disse byggene blir de siste over parkeringsanlegget på Smietangen.

Hagbergvegen

En moderne tomannsbolig i Lunde nær Telemarkskanalen. Byggingen er godt i gang og salget av boligene har startet!