Lietorvet
Lietorvet

Boligprosjektet ligger ved siden av Lietorvet kjøpesenter. 21 boliger er lansert i første byggetrinn. Byggingen er i gang!

Frednes Brygge II
Frednes Brygge II

Frednes Brygge II byr på 33 nye leiligheter rett ved elva. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Vannfronten Park I Birkeland
Vannfronten Park I Birkeland

Vannfronten Park er tidenes boligprosjekt på Notodden. Salget av boligene er i gang! Byggestart for det første byggetrinnet er besluttet!

Lietorvet 2
Lietorvet 2

Vi har lansert 26 nye leiligheter på Lietorvet. Salget er i gang. Innflytting denne høsten.

Bjerkenetunet
Bjerkenetunet

Nytt prosjekt på Rugtvedt i Bamble. To boligtyper og totalt 14 boliger. Vi bygger de 4 siste boligene!

Osebakken Park
Osebakken Park

Det første byggetrinnet av Osebakken Park består av 26 leiligheter fordelt på to bygg. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Brattås Terrasse
Brattås Terrasse

Nytt prosjekt med moderne tomannsboliger og store rekkehus nær Brattås skole i regi av Heimgard Bolig. Salget av boligene er i gang! Innflyttingen starter til høsten!

Elveparken Brygge Bygg 7 og 8
Elveparken Brygge Bygg 7 og 8

Det siste byggetrinnet av suksessprosjektet Elveparken Brygge er nå lansert! To bygg med 19 leiligheter. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!!

Nedre Lunde
Nedre Lunde

Det nye og store boligprosjektet på Heistad blir Nedre Lunde med eneboliger i rekke og firemannsboliger. Prosjektet er nå lansert og salget av boligene i er i gang!

Kirkebukta Brygge
Kirkebukta Brygge

Nytt boligprosjekt med flott beliggenhet i Kragerø sentrum med 25 boliger i samarbeid med Fredensborg Fritid. 20 av 25 boliger er solgt.

Fortuna
Fortuna

Nå lanseres et nytt og sentrumsnært leilighetsprosjekt i Skien. Fortuna består av ni unike leiligheter i et klassisk bygg. Salget av boligene er i gang!

Torsbergåsen
Torsbergåsen

I samarbeid med ITV bolig lanserer PBBL nå et nytt prosjekt med tre firemannsboliger i Bø. Salget av boligene er i gang! Byggestart er besluttet!

Brekkeby Hage
Brekkeby Hage

Skoleområdet på Brekkeby i Skien sentrum skal forvandles til en grønn oase med moderne hjem! Første byggetrinn er lansert og byggingen har startet. Innflytting i slutten av 2022!

Fredbo Hage 2
Fredbo Hage 2

Suksessen fortsetter på Vessia! Det er lansert 14 eneboliger i rekke fordelt på 4 boligtyper i byggetrinn 2 av Fredbo Hage. Salget av boligene er i gang!

Frednes Brygge III
Frednes Brygge III

Det siste byggetrinnet av Frednes Brygge er nå lansert! Her finner du 31 moderne leiligheter med en flott beliggenhet! Salget er i gang. Byggingen har startet!

Brevik Terrasse
Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Salget av boligene er i gang!

Tollskogvegen 2
Tollskogvegen 2

12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper i idylliske omgivelser på Vallermyrene med kort vei til matbutikk og Porsgrunn sentrum. Salget er i gang!

Buerhaven trinn 4
Buerhaven trinn 4

Siste sjanse ved Borgeåsen! Nå har vi lansert det siste byggetrinnet av populære Buerhaven med 16 flotte leiligheter! Salget av boligene er i gang!

Muleåsen
Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn. Alle har to etasjer, samt takterrasse. Prosjektet er lansert og salget av boligene er i gang!

Nenset Hage
Nenset Hage

Nenset Hage - nytt prosjekt mellom Porsgrunn og Skien med både familieboliger og boliger med alt på en flate. Salget av boligene er i gang!

Brekkeby Hage II
Brekkeby Hage II

Det andre byggetrinnet av suksessen Brekkeby Hage. Her finner du 18 nye flotte leiligheter med heis. Salget er i gang og byggingen har startet!

Smietangen III
Smietangen III

Nå lanseres to nye sjøhus på Smietangen med 11 flotte boliger. Salget av de nye leilighetene er i gang! Byggestart er besluttet!

Siriusvegen Terrasse
Siriusvegen Terrasse

Nytt prosjekt på populære Brattås i Porsgrunn. Fem arkitekttegnede eneboliger med hage og uteplass. Byggingen har startet. Salget av boligene er i gang!

Osebakken Park II
Osebakken Park II

Byggetrinn II av prosjektet ved Porsgrunnselva. Her finner du ett bygg med 21 boliger. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Hentiåsen
Hentiåsen

Endelig en nytt prosjekt på Åfoss! Hentiåsen består av et bygg med seks leiligheter på en vestvendt og solrik tomt. Boligene leveres med heis og garasje. Lanseres til høsten!

Prestejordet
Prestejordet

Prestejordet ligger et steinkast unna Ibsenhuset. Området huset tidligere Skien videregående skole. Nå er arbeidet i gang med å forvandle dette til boliger.

Heistad Botaniske
Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Her kommer et bygg med 15 leiligheter, hvor det satses på grønne fellesarealer med eget drivhus. Meld interesse nå!

Brekkeby Hage III
Brekkeby Hage III

Det siste byggetrinnet av Brekkeby Hage! I trinn III finner du 14 moderne leiligheter nær hjertet av Skien. Salget har startet og byggingen er i gang!

Ekeli Terrasse 3
Ekeli Terrasse 3

Det siste byggetrinnet av Ekeli Terrasse på Borgestad er lansert. Her finner du 8 moderne boliger med vestvendt utsikt, garasje og heis. Byggestart er besluttet og salget er i gang!

Tollnes Hage
Tollnes Hage

Nytt prosjekt med moderne firemannsboliger med to og tre soverom, samt tomannsboliger med takterrasse på en solfylt og luftig tomt på Tollnes. Lanseres i oktober!

Ekstrand Terrasse
Ekstrand Terrasse

Ekstrand Terrasse – nytt og eksklusivt miniborettslag i Bamble. Prosjektet omfatter en tomannsbolig med sjønær beliggenhet.

Skrukkerødlia
Skrukkerødlia

10 nye hjem nær Porsgrunn sentrum! Prosjektet lanseres i løpet av denne høsten med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer!

Vannfronten Park II Eyde
Vannfronten Park II Eyde

Suksessen fortsetter på Notodden! Nå har vi lansert 18 nye leiligheter i hjertet av Notodden med flott utsikt og romslige uteplasser! Meld forkjøpsrett!

Smietangen 4
Smietangen 4

Lørdag 30. oktober lanserer vi det fjerde byggetrinnet av Smietangen! Her finner du 15 nye leiligheter med en unik nærhet til sjøen!