Frednes Brygge II

Bo i sentrum av Porsgrunn med elva som nærmeste nabo! Nå er Frednes Brygge II ferdigstilt. Kontakt prosjektmegler for å se de ledige boligene!

Osebakken Park

Det første byggetrinnet av Osebakken Park består av 26 leiligheter fordelt på to bygg. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Brekkeby Hage

Skoleområdet på Brekkeby i Skien sentrum skal forvandles til en grønn oase med moderne hjem! Nå er 50 nye hjem ferdigstilt! Kontakt prosjektmegler for å oppleve de ledige boligene!

Fredbo Hage 2

Suksessen fortsetter på Vessia! Det er lansert 14 eneboliger i rekke fordelt på 4 boligtyper i byggetrinn 2 av Fredbo Hage. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Frednes Brygge III

Bo i byen med elva som nabo! Nå har innflyttingen i Frednes Brygge startet! Ta kontakt for visning i de ledige boligene!

Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Salget av boligene er i gang!

Tollskogvegen 2

12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper i idylliske omgivelser på Vallermyrene med kort vei til matbutikk og Porsgrunn sentrum. Salget er i gang! Byggingen har startet!

Buerhaven trinn 4

Få en enklere hverdag i ny leilighet ved Borgeåsen senter! Det siste byggetrinnet av Buerhaven er nå ferdigstilt! Besøk hjemmesiden til prosjektet for å se de ledige boligene!

Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn - luftig og grønt! Alle har to etasjer og luftig takterrasse. Vi bygger og innflyttingen har startet! Kun to ledige!

Nenset Hage

Nenset Hage - midt mellom Porsgrunn og Skien! Her bygger vi 14 smarte tomannsboliger med alt på en flate. Salget av boligene er i gang!

Brekkeby Hage II

Det andre byggetrinnet av suksessen Brekkeby Hage. Her finner du 18 nye flotte leiligheter med heis. Innflyttingen har startet!

Smietangen III

Nå lanseres to nye sjøhus på Smietangen med 11 flotte boliger. Salget av de nye leilighetene er i gang! Innflytting i 2023!

Osebakken Park II

Byggetrinn II av prosjektet ved Porsgrunnselva. Her finner du ett bygg med 21 boliger. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Her kommer et bygg med 15 leiligheter, hvor det satses på grønne fellesarealer med eget drivhus. Salget av boligene er i gang! Vi bygger!

Brekkeby Hage III

Det siste byggetrinnet av Brekkeby Hage! I trinn III finner du 14 moderne leiligheter nær hjertet av Skien. Innflyttingen har startet!

Ekeli Terrasse 3

Det siste byggetrinnet av Ekeli Terrasse på Borgestad er lansert. Her finner du 8 moderne boliger med vestvendt utsikt, garasje og heis. Byggestart er besluttet og salget er i gang!

Skrukkerødlia

10 nye hjem nær Porsgrunn sentrum! Moderne leiligheter med smarte planløsninger og gunstig finansering. Salget er i gang og byggestart er besluttet!

Vannfronten Park II Eyde

Suksessen fortsetter på Notodden! Nå har vi lansert 18 nye leiligheter i hjertet av Notodden med flott utsikt og romslige uteplasser! Salget er i gang og byggingen har startet!

Smietangen 4

Nå har vi lansert det fjerde byggetrinnet av Smietangen! Her finner du 15 nye leiligheter med en unik nærhet til sjøen! Vi bygger! Innflytting i 2023!

Klyvebekken Hage

Nå lanserer vi et nytt boligprosjekt skreddersydd for barnefamilier og de som ønsker godt med plass signert Profil Bygg. Kun 1 ledige bolig! Byggingen er i gang!

Krabberødveien Hage

Ti vestvendte leiligheter nær Brotorvet på Stathelle med garasje, heis, tre soverom og store utplasser i grønne omgivelser. Kjøp bolig nå!

Tollnes Hage II

Vi lanserer nå 8 nye boliger i Tollnes Hage. Her finner du to firemannsboliger med to og tre soverom. Vi bygger! Innflytting i 2023!

Nedre Lunde II

Vi lanserer et nytt salgstrinn av Nedre Lunde-prosjektet sentralt på Heistad. Her finner du 12 nye boliger i form av eneboliger og leiligheter i firemannsboliger. Salget av boligene er i gang! Byggestart er besluttet!

Vannfronten Park 3 Holta

Suksessen fortsetter på Notodden. Nå lanseres det tredje salgstrinnet av dette prosjektet. Her finner du et bygg i fire etasjer med 12 leiligheter. Salget har startet!

Smietangen 5 - Galicia & Vigør

To nye sjøhus med 13 flotte leiligheter på unike Smietangen i Langesund. Salget er i gang! Vi bygger! Innflytting i 2023! Opplev boligene med QiSpace!

Øvre Breisås

Øvre Breisås ligger idyllisk til i Bø. Nå har TVB Bolig lansert et prosjekt med en tomannsbolig og fire eneboliger i rekke her. Salget er i gang!

Limihagen II

Nå har vi lansert et nytt byggetrinn av Limihagen med 16 boliger fordelt på tomannsboliger over to og tre plan, samt firemannsboliger. Alle boligene får strålende utsikt mot Venstøp. Salget er i gang!

Haraldsgate 10

Endelig et nytt prosjektet på Herøya! Her finner du to moderne tomannsboliger med gode planløsninger og solfylt beliggenhet. Salget har startet og byggingen er i gang! Kun 1 ledig!

Nordbøhagen

Nytt prosjekt i populære Nordbøåsen i Bø med to moderne tomannsboliger. Her finner du prisgunstige leiligheter med blant annet tre soverom og carport. Salget av boligene er i gang!

Kongsåsen

Kongsåsen ligger luftig og grønt til på Sem utenfor Tønsberg. Her utvikler PBBL, Heimgard Bolig og Embra Bolig et nytt boligfelt med 59 boliger, Nå lanseres det første salgstrinnet. Meld interesse!

Salentunet

Salentunet er en sjelden mulighet fra Heimgard Bolig og PBBL. Mange drømmer om et nytt hjem ved sjøen, men som oftest blir det med utsikten. Boligene på Salentunet får ikke bare utsikt til sjøen – de får havet som nærmeste nabo. Salget er i gang! Byggingen har startet!

Bakketunet

Nå lanserer Eikr Gruppen et nytt prosjekt med seks store og energismarte eneboliger sentralt på Heistad! Bakketunet blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Salget er i gang!

Hydalsveien 23

Seks moderne tomannsboliger nær Langesund med gode planløsninger og vestvendte uteplasser. Byggingen er i gang! Innflyttingen har startet! Ta kontakt for å se boligene!

Tollnes Hage III

Tollnes Hage har vært en suksess. Nå legger vi ut 12 nye boliger fordelt på eneboliger og leiligheter i firemannsboliger. Salget av boligene er nå i gang!

Øyekast Hage

På Øyekast i Porsgrunn planlegges et nytt prosjekt midt i et veletablert boligområde. Her kommer det eneboliger i rekke og leiligheter. Meld interesse nå!

Austadlia

Nytt og spennende leilighetsprosjekt i Hovenga. Prosjektet består av 12 leiligheter i et bygg med fire etasjer, en tomannsbolig og enebolig.

St. Joseph

Dette blir det nye, store boligprosjektet i Porsgrunn sentrum. Det første salgstrinnet blir lansert i 2023 med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer. Meld interesse nå!

Frednesøya

Det neste boligprosjektet ved elvekanten i Porsgrunn blir Frednesøya! Prosjektet omfatter et leilighetsbygg rett ved siden av Frednes Brygge med litt over 30 boliger. Meld interesse nå!