Smietangen
Smietangen

Smietangen har en strålende beliggenhet - med en unik nærhet til sjøen. Første byggetrinn består av 32 boliger med og uten boplikt. Innflyttingen starter sommeren 2021!

Lietorvet
Lietorvet

Boligprosjektet ligger ved siden av Lietorvet kjøpesenter. 21 boliger er lansert i første byggetrinn. Byggingen er i gang!

Frednes Brygge II
Frednes Brygge II

Frednes Brygge II byr på 33 nye leiligheter rett ved elva. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!

Vannfronten Park
Vannfronten Park

Vannfronten blir tidenes boligprosjekt på Notodden. 5 bygg med 85 leiligheter og næringsarealer i første etasje.

Lietorvet 2
Lietorvet 2

Vi har lansert 26 nye leiligheter på Lietorvet. Salget er i gang. Innflytting denne høsten.

Bjerkenetunet
Bjerkenetunet

Nytt prosjekt på Rugtvedt i Bamble. To boligtyper og totalt 14 boliger. Vi bygger! Innflyttingen starter i mars!

Stasjonsgården 33
Stasjonsgården 33

Nytt prosjekt i hjertet av Bø. 18 moderne leiligheter med heis og parkeringskjeller. Salget av boligene er i gang!

Osebakken Park
Osebakken Park

Det nye prosjektet ved Porsgrunnselva. Vi har lansert det første byggetrinnet med 26 moderne boliger fordelt på to bygg. Salget er i gang!

Brattås Terrasse
Brattås Terrasse

Nytt prosjekt med moderne tomannsboliger og store rekkehus nær Brattås skole i regi av Heimgard Bolig. Salget av boligene er i gang! Innflyttingen starter til høsten!

Ekeli Terrasse trinn 2
Ekeli Terrasse trinn 2

Suksessen fortsetter på Borgestad med 10 nye leiligheter i Ekeli Terrasse! Salget av boligene er i gang!

Elveparken Brygge Bygg 7 og 8
Elveparken Brygge Bygg 7 og 8

Det siste byggetrinnet av suksessprosjektet Elveparken Brygge er nå lansert! To bygg med 19 leiligheter. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!!

Fredbo Hage
Fredbo Hage

Nytt prosjekt ved siden av Pors stadion på Vessia. Første byggetrinn av Fredbo Hage er lansert med to boligtyper. Byggestart er besluttet!

Blåbærsvingen
Blåbærsvingen

Nytt prosjekt i Siljan med 8 eneboliger i regi av Nordbohus Skien. Salget av boligene er i gang!

Nedre Lunde
Nedre Lunde

Det nye og store boligprosjektet på Heistad blir Nedre Lunde med eneboliger i rekke og firemannsboliger. Prosjektet er nå lansert og salget av boligene i er i gang!

Kirkebukta Brygge
Kirkebukta Brygge

Nytt boligprosjekt med flott beliggenhet i Kragerø sentrum med 25 boliger i samarbeid med Fredensborg Fritid. 20 av 25 boliger er solgt.

Fortuna
Fortuna

Nå lanseres et nytt og sentrumsnært leilighetsprosjekt i Skien. Fortuna består av ni unike leiligheter i et klassisk bygg. Salget av boligene er i gang!

Torsbergåsen
Torsbergåsen

I samarbeid med ITV bolig lanserer PBBL nå et nytt prosjekt med tre firemannsboliger i Bø. Salget av boligene er i gang! Byggestart er besluttet!

Brekkeby Hage
Brekkeby Hage

Skoleområdet på Brekkeby i Skien sentrum skal forvandles til en grønn oase med moderne hjem! Første byggetrinn er lansert og byggingen har startet. Innflytting i slutten av 2022!

Gravavegen Hage 2
Gravavegen Hage 2

6 store leiligheter sentralt på Heistad med flotte uteplasser. Salget av boligene er i gang!

Doktorstykket
Doktorstykket

Nytt prosjekt i Gregorius Dagssonsgate i Skien nær matbutikk og skoler. Tre moderne boliger i rekke med et spennende konsept. 2 er solgt! Byggestart er vedtatt!

Fredbo Hage 2
Fredbo Hage 2

Suksessen fortsetter på Vessia! Nå lanseres et nytt byggetrinn med 14 eneboliger i rekke fordelt på 4 boligtyper. Salget av boligene er i gang!

Frednes Brygge III
Frednes Brygge III

Det siste byggetrinnet av Frednes Brygge er nå lansert! Her finner du 31 moderne leiligheter med en flott beliggenhet! Salget er i gang. Byggingen har startet!

Brevik Terrasse
Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Salget av boligene er i gang!

Tollskogvegen 2
Tollskogvegen 2

12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper i idylliske omgivelser på Vallermyrene med kort vei til matbutikk og Porsgrunn sentrum. Salget er i gang!

Buerhaven trinn 4
Buerhaven trinn 4

Siste sjanse ved Borgeåsen! Nå har vi lansert det siste byggetrinnet av populære Buerhaven med 16 flotte leiligheter! Salget av boligene er i gang!

Muleåsen
Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn. Alle har to etasjer, samt takterrasse. Prosjektet er lansert og salget av boligene er i gang!

Nenset Hage
Nenset Hage

Nenset Hage - nytt prosjekt mellom Porsgrunn og Skien med både familieboliger og boliger med alt på en flate. Salget av boligene er i gang!

Brekkeby Hage II
Brekkeby Hage II

Det andre byggetrinnet av Brekkeby Hage er lansert Her finner du 18 nye flotte leiligheter med parkeringskjeller og heis. Salget er i gang!

Varpedelet 17
Varpedelet 17

Nytt prosjekt på Varpet i Skien med tre store boliger i rekke. Ta kontakt med prosjektmegler nå!

Smietangen III
Smietangen III

Nå lanseres to nye sjøhus på Smietangen med 11 flotte boliger. Salget av de nye leilighetene er i gang!

Gjerpensgate Park
Gjerpensgate Park

Nytt prosjekt et steinkast fra jernbanestasjonen i Skien. Sentrumsnæridyll med parkeringskjeller, heis og smarte leiligheter. Salget har startet!

Brattås Terrasse II
Brattås Terrasse II

Suksessen fortsetter på Brattås i Porsgrunn! Nå lanserer vi de 6 siste boligene på Brattås Terrasse! Velg mellom boliger på to og tre plan! Salget er i gang!

Siriusvegen Terrasse
Siriusvegen Terrasse

Nytt prosjekt på populære Brattås i Porsgrunn. Fem arkitekttegnede eneboliger med hage og uteplass. Byggingen har startet. Salget av boligene er i gang!

Osebakken Park II
Osebakken Park II

Bo ved elva! Vi lanserer det neste byggetrinn av Osebakken Park - ett nytt bygg med 21 flotte leiligheter! Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett!