Salentunet

Unikt prosjekt i Bamble med sandstrand og sjø som nærmeste nabo. Innflyttingen har startet! Det er fortsatt ledige boliger her!
Areal
Fra 77 til 194,6 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
26
Boligtype(r)
Firemannsboliger og tomannsboliger

Litt om prosjektet

Salentunet er en sjelden mulighet fra Heimgard Bolig og PBBL. Mange drømmer om et nytt hjem ved sjøen, men som oftest blir det med utsikten. Boligene på Salentunet får ikke bare utsikt til sjøen – de får havet som nærmeste nabo. Prosjektet ligger på Salen, nær Langesund. Området er kjent for båtproduksjon og bryggeanlegg. Her er det spennende fiskemuligheter og friarealer med egen sandstrand.

Gjennomtenkte linjer

Arkitekten har skapt et prosjekt som viser hvilken tid de er bygget i, samtidig som beliggenheten blir utnyttet optimalt med store vindusflater og sjenerøse uteplasser. Grønne hekker bidrar til å ramme inn privatiserte hager.

En god start på dagen

Det sies at nærheten til sjøen gjør oss mennesker mer rolige, glade og trygge. At havet har en innvirkning på hvordan du sover og at det påvirker tempoet i livet ditt. Vi tror det å nyte morgenkaffen fra en av uteplassene på Salentunet blir en ekstra god opplevelse!

Et sted for opplevelser

Salentunet får et sosialt bomiljø hvor både store og små kommer til å trives. Vi har hatt fokus på både lek, oppvekst og fellesskap i utformingen av prosjektet. Målet er at alle beboere skal finne ro og hyggelige omgivelser som inviterer til opplevelser både ute og innendørs.

Mange valgmuligheter

Er du ute etter en ny og lettstelt leilighet, har vi fire ulike varianter å by på. I størrelse er disse fra 77 til 132 kvadratmeter BRA. De største går over to etasjer. 

Moderne, men klassisk

Fra utbyggers side har det vært et klart ønske om at hele boligfeltet skal få et helhetlig arkitektonisk uttrykk. Bebyggelsen på Salentunet har moderne linjer, men henter også inspirasjon fra mer tradisjonell kystarkitektur. Bruken av tre og lyse farger bidrar til et prosjekt med en klar identitet.

Leilighetene på Salentunet

Boligene varierer i størrelse fra 77 til 132 kvadratmeter BRA. Bolig 1, 3, 5, 7, 9 og 11 er alle 92 kvadratmeter BRA med lik utforming og alt på en flate. Bolig 2, 4, 6 og 8 går over to plan og er 132 kvadratmeter BRA. Bolig 10, 12, 14 og 16 er mellom 77 og 80 kvadratmeter BRA med alt på en flate. Med hver leilighet følger en parkeringsplass i carport og utvendig sportsbod.

 

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

tina.vinje@sormegleren.no

95491158