Sjeseveien 1

Nytt og spennende boligprosjekt sentralt i Langesund med utsikt til sjøen og gode solforhold, som er skreddersydd for barnefamilier og andre som ønsker mye plass. Meld interesse!
Areal
Rundt 165 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
3
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Dette området nær Langesund sentrum har opplevd flere nye boligprosjekter de siste årene. Nylig ferdigstilte Blink Hus Telemarkhus leilighetsprosjektet Baneveien 15, som ligger på den andre siden av veien for Sjeseveien 1. Her viker nå gamle eneboliger for nye og spennende boligprosjekter. Dette området nær Lenes Ås ligger midt i smørøyet. Du er sikret sol og utsikt. Ferjen til Danmark går rett på nedsiden og det tar bare noen minutter å spasere inn til Langesund sentrum. Langesundfisk ligger dessuten bare et steinkast unna. Her finner du fersk fisk, skalldyr og de berømte fiskekakene.

Takterrasse

De tre boligene i prosjektet blir et hyggelig borettslag tilknyttet PBBL. Hver bolig er på rundt 162 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer. I underetasjen er det lagt opp til en gang, en bod, ett bad og to soverom. I første etasje finner du en gang, ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. I andre etasje får du en stue og en stor takterrasse på over 40 kvadratmeter. Med hver bolig følger dessuten carportplass og en utvendig sportsbod. Arkitekten finpusser nå på prosjektet. Målsettingen er å sette i gang med å rive den gamle eneboligen på tomta i september, slik at man kan komme i gang med å bygge denne høsten. Vi nærmer oss lanseringen av prosjektet, så ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt megler

Salgssjef Andreas Holand ved Blink Hus Telemarkhus

Telefon 35583900 eller 95974810

e-post andreas@telemarkhus.no!