Sjeseveien 1

Nå lanseres Blink Hus Telemarkhus sitt nye prosjekt i Langesund: Sjeseveien 1. Her erstatter man et gammelt hus med tre store boliger i rekke med flott utsikt. Salget av boligene er i gang.
Areal
Fra 159,5 til 162,5 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
3
Boligtype(r)
Rekkehus
Eieform
Boliger i rekke

Litt om prosjektet

Prosjektet ligger i et veletablert og populært boligområde, som har vært preget av flere spennende prosjekter de siste årene. En av de nærmeste naboen mot øst er Baneveien 15, som også er utviklet av Blink Hus Telemarkhus. Fra Sjeseveien 1 er det kort vei til sjø og brygger, flotte turområder, kollektivtrafikk og alle fristelsene hos Langesund Fisk. Dessuten er det kort vei til alle tilbudene i sentrum av Langesund!

Mange kvaliteter

Arkitekt Eirik Stiansen ved Blink Hus Telemarkhus har tegnet prosjektet. Han har gitt Sjeseveien 1 et moderne uttrykk preget av rene linjer og delikat bruk av tre. Farger og materialvalg er knyttet opp mot et ønske om å skape et tidsriktig konsept med mange kvaliteter. 

Godt med plass

Sjeseveien 1 er som skapt for deg som ønsker en ny bolig med god plass og effektive planløsninger. Blant annet får du tre soverom, to bad og både innvendig og utvendig bod. Hver bolig har dessuten en parkeringsplass i prosjektets carportanlegg.

Fire uteplasser

Arkitekten har utnyttet beliggenheten maksimalt i forhold til sol og utsikt. En konsekvens av dette arbeidet er at hver bolig har fått fire uteplasser! Den første møter du ved selve inngangspartiet, noe som gjør at den er delvis overbygd. I andre etasje er det to uteplasser – en balkong mot vest og en romslig takterrasse mot øst, som også er delvis overbygd. Til slutt har du en terrasse i grønne omgivelser i underetasjen.    

Om boligene

Boligene er på mellom 159,5 og 162,5 kvadratmeter BRA. I første etasje får man et felles carportanlegg og en utvendig sportsbod. Hvert inngangsparti får et overbygg og en uteplass. Vel inne i boligene blir det en gang, ett soverom, ett bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning på dette planet. En trapp ned, i underetasjen, er det lagt opp til en gang, en romslig bod, ett bad/vaskerom med en skyvedør inn til et teknisk rom, ett soverom med skyvedør inn til en garderobe og ett soverom med utgang til en terrasse på mark. Den sjønære beliggenheten er godt utnyttet i andre etasje. Her kommer du til ett oppholdsrom med utgang til en balkong som er vendt mot vest. Rommet har også en utgang til en delvis overbygd takterrasse på over 40 kvadratmeter, som ligger vendt mot sjøen i øst.  

 

Visning

Kontakt prosjektmegler for privatvisning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Tina Vinje

tina.vinje@sormegleren.no

954 91 158