Kjølnestunet

Kjølnestunet består av syv eneboliger i rekke nær Porsgrunn sentrum. Prosjektet lanseres til høsten. Meld interesse!
Areal
100 til 120 kvadratmeter m²
Antall enheter
7
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Beliggenheten gjør dette prosjektet interessant for både barnefamilier og mer voksne som ønsker noe nytt i et populært boligområde. Fra Kjølnestunet er det kort avstand til det meste. Fra prosjektet er det bare noen minutters gange til ungdomsskole, barneskole, barnehage, Universitetsområdet på Kjølnes, matbutikk og Hovenga Senteret. Dessuten er det ikke lange biten inn til Porsgrunn sentrum. Rett i nærheten er det i tillegg flotte turmuligheter.

To boligtyper

Boligene kommer i to størrelser. Tre av eneboligene har et areal på rundt 100 kvadratmeter, mens de resterende fire er litt større, rundt 120 kvadratmeter. Begge går over to etasjer. I de minste er det mulighet for opptil tre soverom. I de største er det faktisk fire soverom. Alle boligene får store terrasser på bakkeplan omkranset av hekker og egne takterrasser, samt carporter.    

Mange kvaliteter

Det er Porsgrunn Utvikling som står bak prosjektet, som blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Målsettingen har vært å skape et prosjekt som skiller seg ut i boligmarkedet. Sammen med den prisbelønnede arkitekten Arild Sannes ved Ario har man tegnet moderne og funksjonelle boliger med mange kvaliteter. Blant annet skal boligene bygges i solid massivtre, noe som gir et godt inneklima og en varig struktur. Dette gjelder for både yttervegger, enhetsvegger og etasjeskiller. Ved å bruke massivtre i byggeprosessen, legges det til rette for mer miljøvennlige og bærekraftig løsninger. Planen er å lansere prosjektet i september.

Muligheter for tilpasning

Boligene gir deg muligheten til å sette ditt eget preg. Velg mellom ulike farger, fliser, kjøkken- og baderomsløsninger for å nevne noe slik at du kan skape ditt drømmehjem. Opplev en bolig med høy standard, moderne løsninger og muligheter for personlig tilpasning:

  • Store terrasser: Alle boligene har romslige terrasser som innbyr til utendørs hygge og sosiale sammenkomster.
  • Carport: Praktisk bilparkering under tak følger med.
  • Flotte uteområder: Omkranset av grønne omgivelser, perfekt for både barn og voksne.
  • Vannbåren gulvvarme: Behagelig varme i hele 1. etasje og på bad i 2. etasje.
  • Vedovn som tilvalg: Muligheter for vedovn for komplementerende varme.
  • Balansert ventilasjon: Sikrer godt inneklima året rundt.
  • Solcelle som tilvalg: Mulighet for miljøvennlig og kostnadsbesparende energiløsning på taket.
Kontakt megler
Prosjektmegler og daglig leder
Best Eiendomsmegler
Bjørn Johnson
bjorn@bestmegler.no
90959525