Smihaugvegen 12

Dette er et lite prosjekt nær Grønli skole i Porsgrunn med tre eneboliger i rekke. Prosjektet er lansert og salget av boligene er i gang!
Areal
166 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
3
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Nå kan Grenland Eiendomsutvikling AS introdusere et nytt boligprosjekt med tre eneboliger på Grønli i Porsgrunn. Med fire soverom, to bad, to stuer og to uteplasser er dette boliger som er skreddersydd for barnefamilier og andre som ønsker et nytt hjem med god plass. Med Smihaugvegen 12 forvandles en stor frukthage i et populært og veletablert boligområde til tre nye hjem. Fra prosjektet er det kort vei til Grønli barneskole, barnehage, matbutikk, offentlig transport og turstier.


SMART OG MODERNE


Arkitekt Eirik Stiansen ved Blink Hus Telemarkhus har skapt et prosjekt med rene linjer, spennende detaljer, store vindusflater og gode planløsninger. To store uteplasser og privatiserte hager sørger for godt med boltreplass i solen.


INTRODUKSJON TIL BOLIGENE


Alle de tre boligene i prosjektet har lik innvendig utforming. I størrelse er de 166 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje får du alt det du trenger på ett plan: Gang, bad med dusj, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse med ettermiddagssol. I andre etasje er det lagt opp til tre soverom, ett bad med dusj og en stue med utgang til en stor terrasse på over 36 kvadratmeter. Med hver bolig følger dessuten en carport med sportsbod.

 

Kontakt megler

Prosjektmegler og daglig leder

Bjørn Johnson 

bjorn@bestmegler.no

909 59 525