Smihaugvegen 12

Dette er et lite prosjekt nær Grønli skole i Porsgrunn med tre eneboliger i rekke. Lanseres senere i år - meld interesse nå!
Areal
Rundt 130 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
3
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Bak Smihaugvegen 12 står utbygger Kongerød Eiendom, som har utviklet boligene i samarbeid med Blink Hus Telemarkhus. I et populært boligområde skal en stor eplehage forvandles til tre nye eneboliger i rekke. Prosjektet ligger bare noen hundre meter fra Grønli skole. 

Alle boligene er likt utformet. I størrelse ligger de på rundt 130 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje får du alt det du trenger på ett plan: Gang, bad med dusj, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse med ettermiddagssol. I andre etasje er det lagt opp til tre soverom, ett bad med dusj og en stue med utgang til en stor terrasse på over 37 kvadratmeter. Med hver bolig følger dessuten en carport med sportsbod. 

Det arbeides med å få prosjektet lansert før sommeren, men du kan allerede nå melde interesse. Prosjektmegler er Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegling.   

Kontakt megler

Prosjektmegler og daglig leder

Bjørn Johnson 

bjorn@bestmegler.no

909 59 525