Elverhøy Park

Leilighetsprosjektet i villastrøket på Kjølnes i Porsgrunn. Første salgstrinn består av 1 bygg med 8 leiligheter. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
Pris
Fra kroner 4.250.000,- til 5.100.000,-
Innskudd
Fra kroner 2.125.000,- til 2.550.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 7.200,- til 8.240,-
Fellesgjeld
Fra kroner 2.125.000,- til 2.550.000,-
Areal
Fra 65,3 til 74,5 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
8 i første salgtrinn
Boligtype(r)
Leilighetsbygg

Litt om prosjektet

Vi gleder oss over å kunne introdusere det første byggetrinnet av Elverhøy Park. Nå kan PBBL sine medlemmer melde forkjøpsrett! Frist for å melde forkjøpsrett er onsdag 25. mai klokken 12.00.

Moderne og funksjonelle

Dette boligprosjektet i regi av Heimgard Bolig og PBBL byr på lettstelte og moderne leiligheter i et veletablert villaområde nær hjertet av Porsgrunn. Arkitektens målsetting har vært å skape et nytt prosjekt som glir naturlig inn i den eksisterende bebyggelsen, samtidig som det byr på nye hjem med gode planløsninger. Stikkord er komfort og funksjonalitet.

Sentrumsnær idyll

Byggetomta ligger vestvendt og attraktivt til, bare et steinkast fra jernbanestasjonen i Porsgrunn. Samtidig er det bare noen minutters gange til alle tilbudene i sentrum, kollektivtransport, idrettsområder, alle skolene på Kjølnes og flotte turområder. På den ene delen av tomta lå tidligere studenthuset Elverhøy. Dette er revet og blir nå erstattet av nye boliger.

Alt blir enklere

Elverhøy Park blir delt opp i flere salgstrinn. Totalt omfatter prosjektet litt over 40 boliger. Det første salgstrinnet av består av ett bygg med åtte leiligheter. Disse boligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt.

Solfylt og luftig

Leilighetene er innvendig preget av store vindusflater og gjennomtenkte planløsninger. Beliggenheten sørger for gode solforhold og grønn utsikt. Resultatet er innbydende hjem i et sentrumsnært villastrøk.

Introduksjon til boligene

Det er fire leilighetstyper i det første salgstrinnet. Alle de disse boligene er 3-roms med gang, åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, bad og et vaskerom/teknisk rom. Fra stue- og kjøkken blir det utgang til en terrasse på mark eller balkong. På inngangssiden av bygget blir det svalgang og trapp. Alle boligene leveres i tillegg med en utvendig sportsbod og en parkeringsplass. I størrelse er leilighetene: 65,3 – 66,2 – 73,0 – 74,5 kvadratmeter BRA. Det er to boliger av hver leilighetstype.

Kontakt megler

Prosjektmeglere

Ingrid Reisjø

ingrid.reisjo@privatmegleren.no

99 15 67 51

Thomas André Hansen

thomas.hansen@privatmegleren.no

98 20 42 24