Trosvik Brygge

Tidenes boligprosjekt i Brevik nærmer seg. Nå kan man endelig presentere de første inntrykkene av prosjektet, som vil bestå av 78 nye boliger fordelt på tre bryggehus.
Areal
Fra 60 til 100 kvadratmeter m²
Antall enheter
Totalt 78 boliger
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

På Strømtangen skal Heimgard Bolig forvandle et næringsområde til nye hjem med en unik beliggenhet. Her på Trosvik Brygge kan du nyte sjølivet året rundt, følge putrende kogger i dorgefart og store fartøy på vei ut og inn Eidangerfjorden. Under byggene blir det parkeringskjeller med heis opp til leilighetene. Alle boligene får balkonger- og uteplasser med særegen utsikt over fjorden. Leilighetene er dessuten utformet med store vindusareal for optimal utnyttelse av beliggenhet, lys og utsikt. Det blir mange boligtyper med størrelser fra rundt 60 til 100 kvadratmeter BRA-i. Disse har i hovedsak fra to til tre soverom og ett til to baderom, avhengig størrelse og beliggenhet. Det har vært fokus på å skape gode planløsninger for å kunne tilby hjem som ikke bare blir et sted å bo, men også en opplevelse i sammenheng med omgivelsene.

Havnepromenade

Trosvik Brygge har vært et samarbeidsprosjekt mellom Nordic Arkitekter og KOTH arkitekter. Arkitektenes ønske har vært å skape et godt sted å bo, og hvor hver leilighet har sin unike utsikt over fjorden. Bryggehusenes arkitektur er tilpasset sjøfartsbyen Brevik både i farge- og materialvalg. Det er lagt vekt på attraktive fellesarealer og sosiale soner der naboer kan møtes og trives. Det vil blant annet bli etablert en havnepromenade som inviterer til spaserturer langs vannkanten. Dette vil ikke bare være et sted for rekreasjon, men også et samlingspunkt for fellesskapet, der naboer kan møtes. Promenaden vil danne et naturlig forankringspunkt i prosjektet.

Lansering

Det er fortsatt mange detaljer som gjenstår før det første salgstrinnet av Trosvik Brygge kan lanseres, men ta gjerne kontakt for mer informasjon om boligene og prosjektet!

Kontakt megler

Eiendomsmegler

Kjersti F. Rønningsland

92 04 25 19

kjersti.ronningsland@krogsveen.no