Limihagen II

Nå har vi lansert et nytt byggetrinn av Limihagen med 16 boliger fordelt på tomannsboliger over to og tre plan, samt firemannsboliger. Alle boligene får strålende utsikt mot Venstøp. Salget er i gang!
Areal
Fra 73,4 til 201,4 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
16
Boligtype(r)
Tomannsboliger og firemannsboliger

Litt om prosjektet

Limihagen er et helt nytt boligfelt hvor det tidligere var en åker. Det første byggetrinnet er ferdigstilt og de siste ledige boligene er solgt. Tiden er derfor nå inne for å lansere et nytt byggetrinn. I Limihagen II tilbyr vi mer av det som traff godt i markedet ved første korsvei. Prosjektet er utviklet og leveres av Grenland Development AS. Det ligger både landlig og idyllisk til, samtidig er det ikke mer enn fire kilometer til Skien sentrum. Det er kort vei til Limi barnehage. Det er også trygg og fin skolevei til Venstøp barneskole og Gjerpen ungdomsskole. Er du glad i turer i skog og mark så finner du masse spennende naturopplevelser og flotte turløyper i nærområdet.

Helhetlig uttrykk

Det har vært et ønske at hele boligfeltet får et helhetlig arkitektonisk uttrykk. Bebyggelsen i Limihagen er derfor preget av elegante funkisbygg med store vindusflater og rene linjer. Vi snakker moderne boliger med smarte planløsninger, høy teknisk standard, trivelige uteområder og romslige balkonger og terrasser. Boligtypene i det nye byggetrinnet vil appellere til alt fra barnefamilier og andre som ønsker mye plass til unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt.

Tre boligtyper

De to firemannsboligene er identiske i størrelse. Boligene er enten 73,4 eller 75,1 kvadratmeter BRA. Alle får to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. I Limihagen 2 er det fire tomannsboliger fordelt på to boligtyper. Den første typen har boliger på 135,1 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en entré, ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en luftig balkong. I underetasjen blir det en gang, ett bad, eget vaskerom, tre soverom og garderobe. Fra ett av soverommene er utgang til en stor terrasse. Det er kun en tomannsbolig av boligtype to. Boligene her er på hele 201,4 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer. I første etasje blir det en entré, to soverom, en bod, ett bad og en stue med utgang til en balkong. I den første underetasjen er det en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong nummer to, mens det i den andre underetasjen er lagt opp til ett bad, eget vaskerom, en bod og to soverom, hvor det ene får walk in closet og utgang til en markterrasse.

 

Kontakt megler

Ingrid Reisjø

ingrid.reisjo@privatmegleren.no

99 15 67 51

 

Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no

98 20 42 24