Krabberødveien Hage

Et nytt leilighetsprosjekt sentralt på Stathelle med ti boliger. Store og solrike uteplasser og smarte leiligheter med opptil tre soverom. Byggingen er i gang - innflytting i slutten av 2024!
Areal
Fra 86,6 til 94,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
10
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Prosjektet i regi av FIHA har en perfekt beliggenhet for deg som vil å bo sentralt på Stathelle - med gangavstand til matbutikk, offentlige transport og alle tilbudene som Brotorvet har å by på! I Krabberødveien 18 blir en gammel enebolig erstattet av en firemannsbolig og en seksmannsbolig som er knyttet sammen av et heis- og trappehus. Det er lagt opp til garasjer i underetasjen på byggene, etterfulgt av to etasjer med boliger. Leilighetene i første etasje får terrasser og egne hager, mens leilighetene i andre etasjer er sikret romslige balkonger. På taket til byggene blir det solcelleanlegg, som sørger for reduserte strømutgifter!

Garasjeanlegg

I størrelse blir leilighetene på mellom 86,6 og 94,8 kvadratmeter BRA. Innvendig har arkitekten hatt fokus på effektive planløsninger, noe som gjør at alle kan velge om de vil ha to eller tre soverom. Alle boligene har i tillegg et bad, en bod og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse eller balkong. Med alle boligene følger en parkeringsplass og en sportsbod i garasjeanlegget i underetasjen. Byggingen av prosjektet er godt i gang. Innflyttingen starter i slutten av 2024!

Visning

Ta kontakt med prosjektmegler for mer informasjon om de ledige leilighetene.

Kontakt megler

Eiendomsmegler og daglig leder

Bjørn Johnson

bjørn@bestmegler.no

90959525