Krabberødveien Hage

Ti vestvendte leiligheter nær Brotorvet på Stathelle med garasje, heis, tre soverom og store utplasser i grønne omgivelser. Kjøp bolig nå!
Areal
Fra 86,6 til 94,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
10
Boligtype(r)
Leilighetsbygg

Litt om prosjektet

I Krabberødveien skal FIHA Holding byttet ut en gammel enebolig med ti nye hjem. Prosjektet består egentlig av en firemannsbolig og en seksmannsbolig som er knyttet sammen av et heis- og trappehus. Det er lagt opp til garasjer i underetasjen på bygget, etterfulgt av to etasjer med boliger. Leilighetene i første etasje får terrasser og egne hager, mens leilighetene i andre etasjer er sikret romslige balkonger. FIHA Holding hadde stor suksess med et lignende prosjekt på Stathelle, Grasmyrhagen, for et par år tilbake. I utforming har Krabberødveien Hage hentet mye inspirasjon fra dette prosjektet. 

Sentralt på Stathelle

Krabberødveien Hage har en perfekt beliggenhet for deg som vil å bo sentralt på Stathelle. Her får du gangavstand til matbutikk, offentlige transport og alle tilbudene som Brotorvet har å by på! Leilighetene har luftige balkonger eller terrasser i grønne omgivelser. Samtlige uteplasser er på mer enn 20 kvadratmeter – så her får du godt med boltreplass! Arkitekten har gitt prosjektet et rent og stilfullt arkitektonisk uttrykk. Bruken av tre og store vindusflater bidrar til et delikat uttrykk. Moderne linjer og spennende fargebruk skaper et boligprosjekt som skiller seg ut i markedet.

Om boligene

Boligene i Krabberødveien Hage vil i størrelse bli på mellom 86,6 og 94,8 kvadratmeter BRA. Innvendig har vi hatt fokus på effektive planløsninger, noe som gjør at alle kan velge om de vil ha to eller tre soverom. Alle boligene har i tillegg et bad, en bod og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse eller balkong. Med alle boligene følger en parkeringsplass og en sportsbod i garasjeanlegget i underetasjen.

 

Kontakt megler

Prosjektmegler

Bjørn Johnson

909 59 525

bjorn@bestmegler.no