Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Salget av boligene er i gang! Innflyttingen starter snart!
Areal
Fra 83 til 150 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
Totalt 28 boliger
Boligtype(r)
Firemannsboliger og leilighetsbygg

Litt om prosjektet

Bak prosjektet står FIHA Holding og Porsgrunn Utvikling. Mange har ventet på at den gamle skoletomta på Furulund i Brevik skal bli forvandlet til nye boliger. Endelig er ventetiden over. I desember 2023 starter innflyttingen! 

Totalt består Brevik Terrasse av 28 boliger fordelt på fire bygg. I det første byggetrinnet introduseres en firemannsbolig og et leilighetsbygg med 10 boliger. Alle boligene i prosjektet får egen parkeringsplass i et frittstående garasjeanlegg. Tomta til Brevik Terrasse ligger luftig og solfylt til i en skråning rett ved skole, idrettsanlegg, turløyper og alle tilbudene i Brevik sentrum. Beliggenheten sikrer også at mange av boligene får utsikt til fjorden. I utformingen av prosjektet har det vært fokus på å skape romslige uteplasser og balkonger, slik at du kan nyte både solen og utsikten på best mulig måte.    

Treffer bredt

Boligene i det første byggetrinnet har en utforming og størrelser som gjør at de treffer bredt. I firemannsboligen blir alle boligene like store – 88,8 kvadratmeter BRA. Hver leilighet er utstyrt med tre soverom, ett bad, ett teknisk rom, ett toalett, en entré, en gang, en åpen kjøkken- og stueløsning, samt to terrasser (i første etasje) eller to balkonger (andre etasje). Bygget blir utstyrt med en løfteplattform som bidrar til økt tilgjengelighet innendørs. Leilighetsbygget får fire etasjer. I første etasje er det boder og to leiligheter. I andre og tredje etasje blir det tre leiligheter i hver etasje, mens det er lagt opp til to store leiligheter i toppetasjen. Bygget er utstyrt med heis og flere av boligene får to uteplasser. I størrelse varierer boligene fra 83,0 til 150,5 kvadratmeter BRA.

 

 


På bildet fra byggetomta: Daglig leder Skule Wærstad ved Porsgrunn Utvikling, prosjektmegler og daglig leder ved Best Eiendomsmegler Bjørn Johnson, markedssjef Lars Christensen ved PBBL og daglig leder Arve Haugseter ved FIHA Holding.

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for mer informasjon!

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Bjørn Johnson 

909 59 525

bjorn@bestmegler.no