Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Lanseres på nyåret!
Areal
Fra 85 til 142 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
Totalt 28 boliger
Boligtype(r)
Firemannsboliger og leilighetsbygg

Litt om prosjektet

På nyåret lanserer FIHA Holding og Porsgrunn Utvikling et nytt prosjekt på skoletomta i Brevik! Det første byggetrinnet av Brevik Terrasse består av 14 boliger. Det er lenge siden det sist ble lansert et nytt prosjekt i Brevik, men nå kommer Brevik Terrasse på den gamle skoletomta! Prosjektet består av totalt 28 boliger fordelt på to firemannsboliger og to leilighetsbygg med 10 enheter i hver. Beliggenheten sikrer flotte solforhold og mange av boligene får strålende utsikt til sjø. Prosjektet er organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Prosjektmegler er Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler. Planen er å lansere det første byggetrinnet på nyåret. Allerede nå kan du melde interesse!


På bildet fra byggetomta: Daglig leder Skule Wærstad ved Porsgrunn Utvikling, prosjektmegler og daglig leder ved Best Eiendomsmegler Bjørn Johnson, markedssjef Lars Christensen ved PBBL og daglig leder Arve Haugseter ved FIHA Holding.


Visning

Kontakt prosjektmegler for mer informasjon!

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Bjørn Johnson 

bjorn@bestmegler.no