Brevik Terrasse

Nytt prosjekt sentralt i Brevik med firemannsboliger og leilighetsbygg. Flotte solforhold og utsikt. Det første byggetrinnet er ferdigstilt. Innflyttingen er i gang!
Areal
Fra 83 til 150 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
Totalt 28 boliger
Boligtype(r)
Firemannsboliger og leilighetsbygg

Litt om prosjektet

Bak prosjektet står FIHA Holding og Porsgrunn Utvikling. Mange har ventet på at den gamle skoletomta på Furulund i Brevik skal bli forvandlet til nye boliger. Endelig er ventetiden over. 

Totalt består Brevik Terrasse av 28 boliger fordelt på fire bygg. I det første byggetrinnet introduseres en firemannsbolig og et leilighetsbygg med 10 boliger. Alle boligene i prosjektet får egen parkeringsplass i et frittstående garasjeanlegg. Tomta til Brevik Terrasse ligger luftig og solfylt til i en skråning rett ved skole, idrettsanlegg, turløyper og alle tilbudene i Brevik sentrum. Beliggenheten sikrer også at mange av boligene får utsikt til fjorden. I utformingen av prosjektet har det vært fokus på å skape romslige uteplasser og balkonger, slik at du kan nyte både solen og utsikten på best mulig måte.    

Treffer bredt

Boligene i det første byggetrinnet har en utforming og størrelser som gjør at de treffer bredt. I firemannsboligen blir alle boligene like store – 88,8 kvadratmeter BRA. Hver leilighet er utstyrt med tre soverom, ett bad, ett teknisk rom, ett toalett, en entré, en gang, en åpen kjøkken- og stueløsning, samt to terrasser (i første etasje) eller to balkonger (andre etasje). Bygget blir utstyrt med en løfteplattform som bidrar til økt tilgjengelighet innendørs. Leilighetsbygget får fire etasjer. I første etasje er det boder og to leiligheter. I andre og tredje etasje blir det tre leiligheter i hver etasje, mens det er lagt opp til to store leiligheter i toppetasjen. Bygget er utstyrt med heis og flere av boligene får to uteplasser. I størrelse varierer boligene fra 83,0 til 150,5 kvadratmeter BRA.

 

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for mer informasjon!

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Bjørn Johnson 

909 59 525

bjorn@bestmegler.no