Buerhaven trinn 4

Få en enklere hverdag i ny leilighet ved Borgeåsen senter! Det siste byggetrinnet av Buerhaven er nå ferdigstilt! Kontakt prosjektmegler for mer informasjon om de ledige leilighetene!
Areal
Fra 71 til 96 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
16
Boligtype(r)
Leilighetsbygg

Litt om prosjektet

Bak Buerhaven trinn 4 står Seltor Bolig og PBBL. Dette blir det siste trinnet av prosjektet, med en beliggenhet kun et steinkast fra Borgeåsen Senter. Denne gang kan vi friste med 16 moderne leiligheter fordelt på et leilighetsbygg i fire etasjer. I størrelse varierer boligene fra 71 til 96 kvadratmeter BRA. Godt tilbaketrukket fra hovedveien bor du omkranset av et vakkert, frodig landskap. Mellom de fire punkthusene, alle over fire etasjer, er det åpne, grønne felleshager. Det nye bygget har fått et moderne, men likevel klassisk uttrykk, preget av store vindusflater og fasader med murpuss i lys farge. Innslag av trepanel skaper en spennende kontrast.

Om boligene

Som du vil se av planløsningene for hver enkelt leilighet, er etasjene 1, 2 og 3 ganske like. Den øverste etasjen er trukket noe inn, og det resulterer i ekstra store balkonger. De fleste leilighetene har en skjermet kjøkkenavdeling, med mulighet for å lukke denne helt. Flere av leilighetene får gjestetoalett i tillegg til et delikat baderom. Bilen setter du i parkeringskjelleren, på din faste parkeringsplass. Derfra går den romslige heisen opp til hver av de fire etasjene, spesielt praktisk ved storhandel og når møbler og annet tungt skal ut eller inn av boligen din. I det hele tatt er Buerhaven og hver enkelt leilighet full av kvaliteter som gjør livet lettvint og praktisk.

Beliggenhet

Buerhaven ligger grønt og frodig på Buerflata, 2-3 minutters gange fra Borgeåsen senter. I Buerhaven bor du i Skien kommune, men er nærmere Porsgrunn sentrum enn Skien. Bussholdeplassen er knappe 100 meter unna. På Borgeåsen senter er tilbudet godt, med blant annet stor dagligvareforretning (åpen fra 7 til 22 på hverdager), Posten, Vitus Apotek, gave- og blomsterbutikk og dame- og herrefrisør, fysioterapeut og legesenter! Kaffekoppen kan du ta på hyggelige Oasen kafé.

På bildet: Prosjektmegler Heidi Solvang ved Eiendomsmegler 1 og salgs- og markedssjef Ingvild Linde i Seltor Bolig.

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for visning i de nye leilighetene!

Kontakt megler

Prosjektmegler Heidi Solvang

hs@em1telemark.no

909 78 787