Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn - luftig og grønt! Alle har to etasjer og luftig takterrasse. Vi bygger og innflyttingen har startet! Kun to ledige!
Areal
Fra 89,6 til 118,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Tomannsbolig og eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Muleåsen er et helt nytt og sjønært boligfelt i Porsgrunn. Boligfeltet ligger luftig og solfylt til, omkranset av et vernet skogområde. Fra Muleåsen er det kort vei til sjø, strender og flotte turløyper. Boligfeltet består av frittstående eneboliger og et borettslag med seks boliger.

Innflyttingen har startet

Muleåsen borettslag omfatter fire eneboliger og en tomannsbolig. Alle eneboligene er solgt og innflyttingen har startet. Nå bygger vi tomannsboligen. Her er hver bolig på 89,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré, ett bad, ett soverom og en tv-stue (som kan gjøres om til ett soverom) med dør ut til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje er det lag opp til ett soverom med en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning, hvor det er utgang til en trapp som fører deg opp til en luftig takterrasse. Det blir en levegg som skiller boligenes takterrasser fra hverandre.

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for visning i de ledige boligene!

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

Sørmegleren Telemark

tv@sormegleren.no