Muleåsen

Seks moderne boliger på et nytt boligfelt i Porsgrunn. Alle har to etasjer, samt takterrasse. Prosjektet er lansert og du har forkjøpsrett!
Pris
Fra kroner 4.990.000,- til 6.400.000,-
Innskudd
Fra kroner 2.495.000,- til 3.200.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 6.990,- til 8.770,-
Fellesgjeld
Fra kroner 2.495.000,- til 3.200.000,-
Areal
Fra 89,6 til 118,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Tomannsbolig og eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Muleåsen er et helt nytt boligfelt i regi av TVB Bolig. Ferdig utbygg vil feltet bestå av totalt 24 nye boliger, hvorav fem blir eneboliger på egne tomter. De resterende boligene blir organisert som borettslag tilknyttet PBBL. Det første byggetrinnet omfatter fire eneboliger i rekke og en tomannsbolig.  

Luft, sol og sjø

Muleåsen har en flott beliggenhet. Boligfeltet ligger luftig til, omkranset av et vernet skogområde. Alle boligene i det første byggetrinnet får store takterrasser, noe som sikrer optimale solforhold og utsikt. 

Bolig 1 og 2

Er en tomannsbolig, hvor hver bolig er på 89,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré, ett bad, ett soverom og en tv-stue (som kan gjøres om til ett soverom) med dør ut til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje er det lag opp til ett soverom med en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning, hvor det er utgang til en trapp som fører deg opp til en luftig takterrasse. Det blir en levegg som skiller boligenes takterrasser fra hverandre.  

Bolig 3, 4, 5 og 6

Er alle identiske i utforming. Eneboligene blir på 118,0 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du en entré, en bod, ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje blir det tre soverom, ett bad, en bod og en loftstue med utgang til en trapp som går opp til en stor takterrasse på 56 kvadratmeter. 

Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark - tv@sormegleren.no

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til dette prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 20. mai klokken 12.00.


Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

Sørmegleren Telemark

tv@sormegleren.no