Skrukkerødlia

10 nye hjem nær Porsgrunn sentrum! Moderne leiligheter med smarte planløsninger og gunstig finansering. Byggingen er i gang - innflyttingen starter i juni!
Areal
Fra 70,8 til 75,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
10
Boligtype(r)
Firemannsbolig og seksmannsbolig

Litt om prosjektet

PBBL og Moen Eiendom har lansert ti nye hjem nær Porsgrunn sentrum. Dette er det første boligprosjektet på Skrukkerød på over 20 år. Skrukkerødlia består av en firemannsbolig og seksmannsbolig med vestvendt og solfylt beliggenhet.

Sentral beliggenhet

Prosjektet ligger i et av byens mest populære områder. Det ligger i åsen rett bak de små og veldig etterspurte leilighetene i Sykehusvegen.  Det er kort vei til Grønli barneskole og kollektivtransport, samtidig som det kun tar noen få minutter på sykkel til Porsgrunn sentrum. Tomta ligger dessuten midt i et populært turområde.  

Smarte planløsninger

Skrukkerødlia omfatter ti boliger fordelt på to bygg. Det er lagt opp til en 6-mannsbolig og 4-mannsbolig, som blir skilt av et fellesareal. Alle leilighetene er fra 70,8 til 75,0 kvadratmeter BRA. Dette er størrelser som markedet etterspør. Boligene er preget av smarte og effektive planløsninger. Her finner du en entré, to soverom, eget vaskerom, ett bad og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse på bakkeplan eller luftig balkong i andre etasje. Det er verdt å merke seg at alle terrassene er på over 20 kvadratmeter!

På bildet: 

Kristoffer Moen, daglig leder Moen Eiendom, Tina Vinje, prosjektmegler ved Sørmegleren, og Morten Borge, direktør ved PBBL.  

Dronebildene er tatt 3. februar.

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

tv@sormegleren.no

95491158