Smietangen trinn 3 til 5

Vi har bygd syv nye sjøhus med totalt 39 nye boliger. Det er fortsatt ledige leiligheter spredt rundt i de ulike sjøhusene.
Areal
Fra 54,0 til 150,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
39
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Siden de syv nye byggene ligger vendt mot både vest, øst og sør, så byr de på ulike kvaliteter. Noen interessenter er opptatt av utsikt mot sundet, mens andre har fokus på å få mest mulig ettermiddagssol. Mulighetene er mange! I størrelse er det god spredning på de ledige boligene. Du finner alt fra en effektiv og romslig toroms på 54 kvadratmeter BRA til en leilighet på 150,2 kvadratmeter BRA med blant fire soverom, to bad og to balkonger. De fleste ledige boligene har blitt visualisert med QiSpace, slik at du kan gå på visning fra din egen sofa eller godstol!

Det tredje salgstrinnet omfatter to sjøhus: «Bahia» og «Cementine», som begge er oppkalt etter båter som ble bygd ved Langesund Mekaniske Verksted. «Bahia» blir liggende på kaikanten mot sundet i øst og består av syv boenheter fordelt på 4 etasjer. Bygget preges av store vindusfelt og romslige balkonger og uteplasser. Adkomst til leilighetene løses i et felles trappehus med heis. Leilighetene varierer i størrelse fra 69,0 til 150,2 kvadratmeter BRA. Det er lagt opp til to leiligheter i hver etasje med unntak av toppetasjen, hvor det bare blir en bolig. Alle boligene får to balkonger eller uteplasser.

Fire leiligheter

«Cementine» ligger over parkeringsanlegget vendt mot vest. Dette bygget har to etasjer og fire leiligheter, som er fra 63,7 til 79,0 kvadratmeter BRA. Alle leilighetene har en god uteplass eller balkong. Også i dette bygget er det adkomst til boligene via felles trappehus med heis fra parkeringsanlegget. Begge byggene følger opp det arkitektoniske uttrykket som allerede er etablert på Smietangen. Det er lagt vekt på å videreføre materialbruk og en fargepalett som er typisk for Langesund. De litt mindre leilighetene i dette bygget gjør at vi treffer en bredere kjøpergruppe, noe som gjør at enda flere kan realisere drømmen om en bolig rett ved sjøen. De ledige boligene på Cementine er visualisert med QiSpace, noe som gjør at du kan gå på visning fra din egen godstol! Besøk hjemmesiden for å oppleve disse boligene!

De nye sjøhusene

I Galicia og Vigør er det totalt 13 nye boliger med en helt spesiell nærhet til sjøen. Galicia byr på 9 nye leiligheter, mens Vigør har 4. I størrelse varierer disse fra 54,0 til 95,8 kvadratmeter BRA. 

VIGØR


Bygget på sør-enden av p-lokket, Vigør, består av fire boenheter fordelt på to etasjer. Det er lagt vekt på å videreføre materialbruk, åpninger i fasaden og fargepalett som er typiske for Langesund. Fasaden har en malt trekledning med varierende bordbredder. Bygget er satt sammen av to bygningsvolum med spisse saltak. Bygningsvolumene har ulike farger (svart og hvit) og er forskjøvet i forhold til hverandre. De to leilighetene i første etasje har egne separate innganger ut på P-lokket. De to leilighetene i andre etasje har adkomst via en trapp og svalgang. Adkomst til bygget skjer via lokk over parkeringsanlegg. Lokket over parkeringsanlegget er tilgjengelig via trapp i nord eller heis fra parkeringsanlegget. Leilighetene i den østre delen har en generøs balkong mot sør med utsikt mot sundet. Leilighetene i den vestre delen har balkong både mot sør og nord, som sikrer gode solforhold gjennom dagen og kvelden.

GALICIA

Bygget på vest-siden av p-lokket, Galicia, består av ni boenheter fordelt på tre etasjer. Tilsvarende er det i dette bygget, lagt vekt på å videreføre materialbruk, åpninger i fasaden og fargepalett som er typiske for Langesund. Fasaden har en malt trekledning med varierende bordbredder. Også dette bygget er satt sammen av to bygningsvolum med spisse saltak. Bygningsvolumene har ulike farger (blått og hvit). Adkomst til leilighetene løses i et felles trappehus med heis, som knytter bygget sammen med p-kjelleren. Det er også direkte tilgang fra trappehuset til ute- og lekeområdet oppe på p-lokket. Leilighetene i den nordre delen av bygget har balkonger mot nord plassert strategisk i forhold til byggene rundt slik at de både får gode kveldssolforhold og sjøgløtt ut mot Kongshavn i vest og sundet i øst. Den søndre leiligheten har en generøs balkong mot sør, som i likhet med de nordre leilighetene, er plassert slik at de vil få sjøgløtt mot både Kongshavn og sundet.

QiSpace

Du kan oppleve svært mange av de nybygde leilighetene ved hjelp av QiSpace. Med andre ord kan du gå på visning fra din egen sofa! Klikk her for oppleve alle rommene og utsikten fra hver bolig! 

Visning

Kontakt megler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Hanne Eriksen Davik
hed@pbbl.no

90 54 56 09