Nedre Lunde II

Det nye salgstrinnet av Nedre Lunde-prosjektet sentralt på Heistad. Her finner du 12 nye boliger i form av eneboliger og leiligheter i firemannsboliger. Alle boligene er ferdigstilt og innflyttingen er godt i gang!
Areal
Fra 77,8 til 138,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke og firemannsboliger

Litt om prosjektet

Nedre Lunde er et samarbeid mellom PBBL og Heimgard Bolig. Prosjektet ligger på en stor tomt ved Lundelia barnehage, som vender ned mot Heistadtangen. Det første byggetrinnet med 14 boliger ble lansert høsten 2020. Dette byggetrinnet er for lengst utsolgt og beboerne har flyttet inn i sine nye hjem. Prosjektet har en sentral og idyllisk beliggenhet med kort vei barnehage, matbutikker, kafé, offentlige transport, turløyper og badestrender. Det var god spredning i alder på kjøperne i det første byggetrinnet. Også trinn to henvender seg til en bred kjøpegruppe. Firemannsboligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt, mens eneboligene i rekke er midt i blinken for barnefamilier og andre som ønsker godt med plass.

Opptil fire soverom

Mange har etterlyst nye, store familieboliger på Heistad, derfor finner du fire eneboliger i rekke i det andre byggetrinnet. Eneboligene er på 138,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til entré, to soverom, ett bad, et eget vaskerom og en tv-stue, som kan gjøres om til soverom. Oppe i andre etasje er det lagt opp til ett bad, ett soverom, en gang, en garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt balkong på mer enn 19 kvadratmeter. Terrasse ved inngangspartiet, carport og utvendig sportsbod følger også med hver enebolig. Alle eneboligene er solgt.

To firemannsboliger

Det er to ulike firemannsboliger i det nye byggetrinnet. Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom. En utvendig sportsbod følger med hver leilighet. Carport er tilvalg.

Innflytting

Innflyttingen har startet! Besøk prosjektets hjemmeside for å se hvilke boliger som er ledig!

Kontakt megler

Tina Vinje

tv@sormegleren.no

95491158