Kirkevegen 1

Nå er det lansert fem nye leiligheter med alt på ett plan rett ved bryggekanten på Øya i Brevik. Salget er i gang!
Areal
Fra 82,5 til 115 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
5
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Som bosted er Øya i Brevik virkelig en perle, men det er sjeldent at det bygges nye boliger her. Nå kan vi presentere Kirkevegen 1 med fem nye hjem rett ved bryggekanten! Du må nesten 30 år tilbake i tid siden det sist ble lansert nye leiligheter på Øya i hjertet av Brevik. Nå skal Sannidal Utleiebygg AS forvandle det gamle næringsbygget ved bryggekanten til nye leiligheter. Tidligere rommet dette bygget både trykkeri og posthus. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren.

Solfylt og sjønært

Boligene i Kirkevegen 1 varierer i størrelse fra 82,5 til 115,0 kvadratmeter BRA. I utviklingen av leilighetene har utbygger tatt utgangspunkt i den eksisterende bygningskroppen, noe som har resultat i fem unike leiligheter med spennende planløsninger og ulike kvaliteter. Alle boligene får en sportsbod hver i et felles anlegg i første etasje. Balkonger og terrasser ligger vestvendt, noe som sikrer godt med sol. Fra prosjektet er det kort vei til både badestrand, kollektivtransport og alle tilbudene i Brevik sentrum.

Store terrasser

Kirkevegen 1 får fem leiligheter fordelt på to etasjer. I første etasje blir det to leiligheter. Den første blir på 103,4 kvadratmeter BRA og får tre soverom, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse. Den andre leiligheten blir 95,1 kvadratmeter BRA fordelt på to soverom, ett bad, egen garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse bare noen meter fra bryggekanten! På dette planet får boligene i prosjektet også et eget rom for sykkelparkering og sportsboder til alle leilighetene, samt et eget bomberom. Så her kan du føle deg trygg!

Tre balkonger

Boligene i andre etasje har en egen inngang. Her blir det tre leiligheter. - Den største er på 115,0 kvadratmeter BRA og omfatter tre soverom, to bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Totalt får denne leiligheten tre vestvendte balkonger. Hovedsoverommet får en suiteløsning med eget bad og garderobeløsning. Den neste leiligheten er på 82,5 kvadratmeter BRA. Her blir det to soverom, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til to vestvendte balkonger. Den siste leiligheten i prosjektet er på 88,8 kvadratmeter BRA fordelt på ett bad, ett soverom, eget kontor og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor balkong.        

 

På bildet:

Lars Christensen, markedssjef PBBL, Øyvind Fredriksen, utbygger, og Tina Vinje, prosjektmegler Sørmegleren. 

Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Tina Vinje

tina.vinje@sormegleren.no

954 91 158