Herman Baggers gate 12

Snart lanseres et nytt og spennende prosjekt i Skien sentrum. Herman Baggers gate 12 er et flunkende nytt bygg med seks moderne boliger, som nå står innflyttingsklare.
Areal
Fra 40,5 til 53,3 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Herman Baggers gate 12 ligger i Duestien i Skien, bare lite steinkast fra velkjente Perry Bar og med Jakt og Fjellsport som nærmeste nabo. Her har utbyggerne Liv og Terje Claussen bygd et nytt bygg med moderne linjer i to etasjer. I første etasje blir det næring og i andre etasje er det seks innflyttingsklare leiligheter som blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. På tomta til bygget får boligene parkeringsplasser, samt utvendige boder.

Tre varianter

I størrelse ligger leilighetene i prosjektet på mellom 49 og 54 kvadratmeter BRA. –De er preget av smarte og effektive planløsninger, slik at du får utnyttet alle rommene maksimalt. Det er tre ulike varianter. Felles for alle er en entré, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig balkong. To av dem har ett soverom, to har ett soverom og ett disponibelt rom, eksempelvis kontor, mens to boliger har to soverom.

Bred appell

Innvendig er leilighetene preget av trendy farger og materialvalg. Her får du et tidsriktig hjem! Det er dessuten ikke ofte man kan presentere nye, sentrumsnære boliger i denne størrelsen med fast parkeringsplass og gunstig pris. Disse boligene kan være aktuelle for alt fra førstegangskjøpere til mer voksne som ønsker et nytt og lettstelt hjem nær alle tilbudene i sentrum.

Bildet:

Seks nye hjem i Skien: Eiendomsmegler og daglig leder Jørn Eik-Nilsen, eiendomsmegler Per Arne Helland, eiendomsmeglerfullmektig Daniel Nes Yven, kontorsjef Tone Christoffersen og eiendomsmeglerfullmektig Lotte Strand Jonsmyr ved Meglerhuset & Partners Telemark med utbyggerne Liv og Terje Claussen.

 

Kontakt megler

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

Jørn Eik-Nilsen

906 38 696

eiknilsen@partners.no