Nå er de nye PBBL-bussene her!

02. februar 2024

Hvordan er formen på boligmusklene? Mange har startet det nye året med ambisjoner om å komme i bedre form. Så hvor sterkt stiller du i boligkampen?

Siste innspurt på Salentunet!

04. januar 2024

På Salentunet i Langesund er byggingen av de 12 første boligene inne i den siste fasen. – I slutten av januar kan kjøperne flytte inn i sine nye hjem, forteller prosjektsjef Trude Nyheim ved Heimgard Bolig.

To nye boliger på Muleåsen er ferdigstilt!

02. januar 2024

De siste boligene på Muleåsen har blitt ferdigstilt. – Ja, nå er vi i mål her! sier prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren fornøyd. – Vi har to ledige boliger i igjen i form av en tomannsbolig med en luftig takterrasse!

God jul fra PBBL!

23. desember 2023

Vi ønsker deg og dine en god jul og et godt nytt år! Vi holder åpent i romjulen mellom 10.00 og 14.00! Årets julekort gir deg litt julestemning fra Salentunet!

Ny utgave av BoGlede!

20. desember 2023

Les årets siste utgave av PBBL sitt medlemsmagasin, BoGlede! Egen matspalte, portrett, kryssord, medlemsfordeler og nye boligprosjekter finner du her!

Fem nye leiligheter på Øya i Brevik

13. desember 2023

Drømmer du om å bo i en ny leilighet nær sjøen i vakre Brevik? Nå kan du melde forkjøpsrett til Kirkevegen 1 med fem spennende boliger med alt på ett plan!

Som å bo på hotell!

12. desember 2023

I september startet innflyttingen i Osebakken Park. Marit og Bjørn-Inge Haraldsen har funnet seg godt til rette og gleder seg til å feire jul i sitt nye hjem.

God julestemning og gratis utekino!

11. desember 2023

I går, søndag 10. desember, arrangerte PBBL i samarbeid med Filmsentret Charlie, Skagerak Energi og Sparebanken Sør gratis utekino i rådhustrappa i Porsgrunn.

7 nye boliger på Øyekast lansert!

04. desember 2023

Endelig kan man lansere et nytt prosjekt på Øyekast i Porsgrunn. Øyekast Hage består av syv boliger fordelt på to boligtyper. Du har forkjøpsrett!

Opplev de ledige boligene på Smietangen!

27. november 2023

I sommer ble syv sjøhus med 39 nye hjem ferdigstilt på Smietangen i Langesund. Onsdag 29. november fra 12.00 til 13.00 kan du oppleve de ledige boligene!

PBBL søker ny økonomisjef!

10. november 2023

PBBL sin eminente økonomisjef, Tor Rådstoga, blir pensjonist neste år. Vi søker derfor hans etterfølger!