MEDLEMSDAGER!

27. september 2023

Ja, denne uken kan vi love deg noen skikkelig gode medlemstilbud! Montér, PetXL og Nextory har medlemsdager og du er selvsagt invitert.

Det gode liv i Nenset Hage

25. september 2023

I sommer startet innflyttingen i Nenset Hage. En av dem som har funnet seg til rette i sitt nye hjem er Rune Kabbe Kristoffersen.

Innflyttingen har startet i Heistad Botaniske!

18. september 2023

Det nye boligprosjektet på den gamle skoletomta på Heistad er nå ferdigstilt! Heistad Botaniske byr på moderne leiligheter i et bygg med heis og parkeringskjeller, hvor det er fokus på frodige, grønne fellesarealer og eget drivhus.

PBBL gir midler til bedre bomiljø!

13. september 2023

Tradisjonen tro, så kan alle boligselskapene som er knyttet til PBBL nå søke om midler til ulike tiltak som bidrar til et bedre bomiljø. Søknadsfristen i år er 30. november!

Pølsekos på St. Joseph!

07. september 2023

Sol, god stemning og herlige smaker under visningen på St. Joseph nylig, hvor Den Stolte Pølsemaker bidro med gode smaker!.

Nå lanseres Smihaugvegen 12!

05. august 2023

Smihaugvegen 12 er et nytt boligprosjekt med tre eneboliger på Grønli i Porsgrunn. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!

39 nye hjem på Smietangen!

15. juli 2023

De siste ukene har det vært et yrende liv på Smietangen i Langesund. – Syv sjøhus med totalt 39 nye hjem har blitt ferdigstilt og kjøperne har flyttet inn, sier eiendomsmegler Hanne Eriksen Davik ved PBBL. – Dette er en ny milepæl for prosjektet!

Nytt heldigitalt BoGlede - les det nå!

08. juli 2023

En ny utgave av PBBL sitt medlemsmagasinet er nå klart. Denne gang er magasinet heldigitalt. Her finner du blant annet nye boligprosjekter, mat, krim og quiz!

Teddy Walle er tilbake! Les den nye historien nå!

07. juli 2023

For første gang dukker privatdetektiven og frilansjournalisten Teddy Walle opp i en langnovelle. I «Gledens gudinne» har han tatt turen til sol og varme på den greske øya Kreta. God mat og drikke (og kanskje en sommerflørt) er hans eneste ambisjoner med turen, men så forsvinner en ung, norsk kvinne sporløst og Teddy blir dratt inn i en virvelvind av galskap, løgner og begjær.

Fagerliåsen – Solfylt idyll i skogkanten!

28. juni 2023

Over sommeren lanseres Fagerliåsen, et nytt prosjekt som ligger på toppen av Findalskleiva i Bamble. – I det første salgstrinnet finner du 14 eneboliger i rekke fordelt på to boligtyper, forteller prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren.

Stor interesse for Nedre Lunde II!

06. juni 2023

Prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren kan melde om nye salg og økt interesse for det nye boligprosjektet på Heistad!

Nå lanserer vi St. Joseph!

03. juni 2023

PBBL sine medlemmer kan nå melde forkjøpsrett til de første boligene på St. Joseph - det nye boligprosjektet i hjertet av Porsgrunn.

Austadlia - byggingen er i gang!

30. mai 2023

Nå er gravearbeidene i gang på den gamle Aaltvedt-tomta i Hovenga. Nå skal man bygge eneboligen og tomannsboligen i Austadlia-prosjektet!