Få støtte til nabolagets prosjekt!

16. april 2024

Sørmegleren har lansert sitt Nabofond, hvor nabolag fra Telemark, Vestfold og Agder kan få 10.000,- kroner i støtte til et felles prosjekt.

Nedre Lunde II - Nærmere sjøen

09. april 2024

Ingunn og Jacob Borchsenius er to av de første beboerne på Nedre Lunde II. Her er det bygd fire eneboliger i rekke, hvorav en fortsatt er ledig.

Elverhøy Park - grønn idyll i sentrum

05. april 2024

I et veletablert villaområde nær hjertet av Porsgrunn planlegges et nytt boligprosjekt. Elverhøy Park ligger solrikt til et steinkast fra jernbanestasjonen.

Nyter livet på Salentunet i Bamble!

03. april 2024

I januar flyttet de første beboerne inn på Salentunet. Ekteparet Steinar og Marianne C. Christiansen har allerede funnet seg godt til rette i sitt nye hjem.

Teddy Walle varmer opp

28. mars 2024

En påske uten Porsgrunns mest populære krimhelt er vel ikke mulig? Nå han er tilbake i novellen "Blå Peon", hvor Teddy hjelper ungdommer i trøbbel.

Les den nye utgaven av BoGlede!

27. mars 2024

En ny utgave av PBBL sitt medlemsmagasin er klar! Få med deg nye boligprosjekter, matspalte, quiz, portrett og medlemsfordeler!

Nå er de nye PBBL-bussene her!

02. februar 2024

Hvordan er formen på boligmusklene? Mange har startet det nye året med ambisjoner om å komme i bedre form. Så hvor sterkt stiller du i boligkampen?

Siste innspurt på Salentunet!

04. januar 2024

På Salentunet i Langesund er byggingen av de 12 første boligene inne i den siste fasen. – I slutten av januar kan kjøperne flytte inn i sine nye hjem, forteller prosjektsjef Trude Nyheim ved Heimgard Bolig.

To nye boliger på Muleåsen er ferdigstilt!

02. januar 2024

De siste boligene på Muleåsen har blitt ferdigstilt. – Ja, nå er vi i mål her! sier prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren fornøyd. – Vi har to ledige boliger i igjen i form av en tomannsbolig med en luftig takterrasse!

God jul fra PBBL!

23. desember 2023

Vi ønsker deg og dine en god jul og et godt nytt år! Vi holder åpent i romjulen mellom 10.00 og 14.00! Årets julekort gir deg litt julestemning fra Salentunet!