Ny utgave av BoGlede - les den nå!

06. juli 2024

Sommerutgaven av PBBL sitt medlemsmagasin er klar. Her finner siste nytt på prosjektfronten, nye medlemsfordeler, matspalte, Quiz, portrett - og mye mer!

Ny krim med Teddy Walle!

01. juli 2024

Porsgrunns krimhelt unner seg en tur til varmere strøk i den nye novellen «Rick´s Café». Her klarer privatdetektiven å vikle seg inn i en ny sak. Les den nå!

Trosvik Brygge – Med sjøen som nabo

25. juni 2024

Tidenes boligprosjekt i Brevik nærmer seg. – Mange har ventet på Trosvik Brygge. Nå kan vi endelig presentere de første inntrykkene av prosjektet, som vil bestå av 78 nye boliger fordelt på tre bryggehus, forteller Ida Emilie Gustavsen, salg- og markedsleder ved Heimgard Bolig.

Jubileum med gavedryss!

18. juni 2024

Herregårdsbakken borettslag i Larvik har levert første søknad til Borettslagenes Sikringsordning 30-årsjubileum, og kaster gladelig utfordringen videre. I forbindelse med jubileet skal nemlig ordningen dele ut 100.000 kroner til 10 forskjellige borettslag som ønsker å forbedre og trygge borettslaget sitt.

12 nye hjem på St. Joseph!

12. juni 2024

Nå har vi lansert et nytt salgstrinn på St. Joseph. Det nye bygget er døpt Eplerose og består av 12 boliger fordelt på fem etasjer. Du kan melde forkjøpsrett!

Snart kommer Eplerose

07. juni 2024

Utviklingen av St. Joseph fortsetter. Onsdag 12. juni lanseres et nytt bygg, døpt Eplerose, med 12 nye hjem.

Vi slipper årets sommernyhet!

24. mai 2024

Vi slipper årets sommernyhet - vi fortsetter samarbeidet med Wrightegaarden og bidrar til gratis barneforestillinger! Vinn billetter til Åge & Sambandet!

Informasjonsmøte om Breidablikkbakken!

22. mai 2024

Tirsdag 28. mai klokken 17.00 er du invitert til informasjonsmøte om PBBL og Viva Bolig sitt nye prosjekt på Breidablikk i Porsgrunn i våre lokaler!

Knut på Borettslaget!

05. mai 2024

Knut gjester NBBLs podcast Borettslaget: Hvor lenge varer et baderom, og kan du kreve at boligselskapet pusser opp badet for deg? Sjekk ut podcasten på nbbl.no!