Vannfronten Park

Vi har bygd 48 nye boliger i hjertet av Notodden! Leilighetene er fordelt på tre bygg. Det er fortsatt ledige boliger igjen!
Areal
Fra 35,0 til 122,1 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
48
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Arbeidet med å bygge det nye boligprosjektet til Heimgard Bolig og PBBL i hjertet av Notodden er nå avsluttet. Vannfronten Park er et av de største boligprosjektene på Notodden gjennom tidene. Beliggenheten er unik – på den gamle jernverkstomta, som ligger rett ved Heddalsvannet. Nærmeste nabo er Bok- & Blueshuset, som blant annet rommer bibliotek og kino. Det første byggetrinnet av prosjektet inneholder parkeringskjeller, forretningslokaler på gateplan, samt tre boligbygg i fire etasjer plassert over næringsarealene. De tre første byggene består av totalt 48 nye boliger. Du kan fortsatt realisere drømmen om en ny bolig i Vannfronten Park! Bruk Boligvelgeren for å se hvilke leiligheter som fortsatt er ledig!

Nytt liv i sentrum

Stadig flere ønsker å bo nære sentrum. Bo der det skjer, i en leilighet med komfort og gode planløsninger, og med kort avstand til byliv, spisesteder, aktiviteter og kultur. I Vannfronten Park bor du sentralt, samtidig som prosjektet er utformet som en grønn oase hvor du kan trekke deg tilbake fra byens summende liv.

 

Kontakt megler

Prosjektmegler Bjørn R. Bjørnfeld

41 85 97 88

bjorn.r.bjornfeld@aktiv.no