Hydalsveien 23

Seks moderne tomannsboliger nær Langesund med gode planløsninger og vestvendte uteplasser. Byggingen er i gang! Innflyttingen har startet! Ta kontakt for å se boligene!
Areal
93 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Tomannsboliger

Litt om prosjektet

Vi gleder oss over å kunne introdusere et nytt prosjekt i Bamble. Hydalsveien 23 består av tre tomannsboliger med et moderne uttrykk, god standard og effektive, gjennomtenkte planløsninger. Parkering foregår i eget carportanlegg, i tillegg blir det bygd utvendige sportsboder over parkeringsanlegget.

Sentralt i Langesund

Prosjektet ligger sentralt til i et veletablert boligområde på Hydal i Bamble. Her er det kort vei til sjøen, Stoa båthavn, turløyper og matbutikk. Det er knapt en kilometer inn til Langesund sentrum og fire kilometer til Brotorvet. Byggene ligger vestvendt, noe som sikrer gode solforhold!

Byggingen er i gang!

Arbeidet med Hydalsveien 23 har kommet langt. Den første tomannsboligen blir ferdigstilt i desember og alt ligger til rette for å bygge de andre boligene.

Om boligene

Alle boligene i Hydalsveien 23 er like store, 93 kvadratmeter BRA. De har en gang, to soverom, to bad, eget vaskerom, en garderobe, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse eller balkong, hvor det også er en utebod. Hovedsoverommet har skyvedør inn til eget bad. Soverom nummer to har også en slik løsning. Boligene i andre etasje får dessuten en liten uteplass ved inngangsdøren, som blir liggende vendt mot øst og morgensolen. I tillegg får hver bolig egen parkering i prosjektets garasjeanlegg, samt en utvendig sportsbod.

Salget er i gang

Salget av boligene i Hydalsveien 23 er godt i gang. Ta kontakt med prosjektmegler for mer informasjon!

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Kjersti Rønningsland

Kjersti.Ronningsland@krogsveen.no

920 42 519