Osebakken Park

Det første byggetrinnet av Osebakken Park er nå ferdigstilt og innflyttingen har startet. Kontakt prosjektmeglerne eller besøk hjemmesiden til prosjektet for å se de ledige boligene!
Areal
Fra 61,7 til 133,5 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
46

Litt om prosjektet

Den første milepælen er nådd for Osebakken Park. Nå er de tre første byggene ferdigstilt og innflyttingen har startet. Store boligprosjekter tar tid. Først etter 13 år med planlegging kunne endelig Peab Eiendomsutvikling og PBBL lansere det første salgstrinnet av Osebakken Park i april 2021. Det besto av to bygg med til sammen 26 boliger. En god respons i markedet gjorde at vi la ytterlige ett bygg ut for salg på høsten i 2021, samtidig som det ble gitt grønt lys for byggestart. To år senere, har det velkjente næringsområdet, tidligere kjent som Pappen, blitt forvandlet til 46 nye hjem.

Sentrumsnært

Prosjektet har en unik beliggenhet. Det ligger vestvendt og solrikt til rett ved Porsgrunnselva. Siden tomta skråner ned mot vannet, så har de fleste boligene utsikt til elva. Mange av kjøperne har også valgt Osebakken Park på grunn av nærheten til Porsgrunn sentrum. Tar du sykkelen, så er du på Ælvespeilet i løpet av noen få minutter.

Egen strand

Osebakken Park har en 200 meter lang strandlinje. Dette har landskapsarkitektene utnyttet til det fulle i form av en promenade, egen sandstrand, hyggelig møteplasser og grønne områder. Ett av byggene – bygg B, er utsolgt, men det er fortsatt et godt utvalg av ledige leiligheter. I størrelse ligger disse fra 61,7 til 121,9 kvadratmeter BRA. Ta kontakt for privatvisning, så kan du selv få oppleve kvalitetene i dette prosjektet!

Ledige boliger

Ta kontakt med prosjektmeglerne eller besøk hjemmesiden til prosjektet for å se de ledige boligene i prosjektet. 

Kontakt megler

Hanne Eriksen Davik
Prosjektmegler
hed@pbbl.no - 90 54 56 09

Atle Rex Lundgren
Prosjektmegler
arl@sormegleren.no - 95 02 19 05