Osebakken Park

Det første byggetrinnet av Osebakken Park består av 26 leiligheter fordelt på to bygg. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!
Areal
Fra 60,7 til 145,1 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
26 i første byggetrinn fordelt på 2 bygg
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

I mer enn 10 år har PBBL og Peab Eiendomsutvikling arbeidet med å utvikle det velkjente næringsområdet øverst på Osebakken, kjent som Pappen, til et attraktivt boligprosjekt. Nå gleder vi oss over endelig å kunne introdusere deg for det som blir det første byggetrinnet av Osebakken Park. Her finner du to leilighetsbygg med til sammen 26 boliger. Det er et godt utvalg av størrelser på leilighetene, noe som gjør at mange kommer til å finne den boligen de drømmer om i vårt prosjekt.

Ved Porsgrunnselva

Osebakken Park får en unik beliggenhet. Prosjektet blir ligger i ytterkanten av den gamle småhusbebyggelse på Osebakken, og på nordsiden grenser eiendommen mot jordene til Borgestad gård. Tomta har over 200 meter strandlinje og ligger vendt mot vest. Den skråner ned mot Porsgrunnselva, noe som sikrer god utsikt mot vannet fra de fleste av boligene. Prosjektet får svært gode solforhold. Flere av leilighetene er gjennomgående, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Dessuten er det kort vei til Porsgrunn sentrum og alle tilbudene som finnes der.

Utenom det vanlige

Osebakken Park blir flott sted å bo. I samarbeid med arkitekter ved PV Arkitekter og landskapsarkitekter ved Feste er det lagt ned mye arbeid i å skape nye hjem med et bomiljø utenom det vanlige. Prosjekter får en promenade langs elva, egen strand, brygge, stier, hyggelige møteplasser og store, grønne lunger. Bilen setter du i parkeringskjelleren under byggene, hvor det blir mulighet for ladestasjon for elbil. Hele prosjektet tilrettelegges for sykkelbruk – og alle vet at det er bare minutter med sykkel ned til sentrum!

Bygg A – bolig 1 til 17

Det første byggetrinnet av Osebakken Park vil bestå av de to byggene som ligger lengst mot nord og nærmest åkrene til Borgestad gård. Disse byggene byr på to ulike konsepter. Bygget nærmest Porsgrunnselva, Bygg A, får 17 leiligheter fordelt på fem etasjer. I størrelse varierer disse boligene mellom 86,9 og 145,1 kvadratmeter BRA. Alle får romslige balkonger eller terrasser.

Bygg B – bolig 18 til 26

Dette bygget ligger øst for Bygg A. Her blir det 9 leiligheter fordelt på tre etasjer - tre leiligheter i hver etasje. Boligene i første etasje får terrasser og hager i grønne omgivelser, mens leilighetene i andre og tredje etasje får romslige balkonger. Disse boligene varierer i størrelse fra 60,7 til 104,5 kvadratmeter BRA. Under begge byggene blir det parkeringskjeller med heis opp til leilighetene.

 

 

Dokumenter for nedlasting
Kontakt megler

Hanne Eriksen Davik 

Eiendomsmegler MNEF

hed@pbbl.no

 

Atle Rex Lundgren

Eiendomsmegler MNEF

arl@sormegleren.no