St. Joseph II Eplerose

Det nye boligprosjektet i hjertet av Porsgrunn er ved en ny milepæl. Byggearbeidene er godt i gang og nå lanserer vi et nytt salgstrinn i form av Eplerose, et bygg med 12 nye hjem. Meld forkjøpsrett!
Areal
Fra 76,4 til 95,6 m2 BRA-i m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

I regi av PBBL og Heimgard Bolig skal St. Joseph bli et attraktivt sted å bo med sin kombinasjon av tidsriktige leiligheter, spennende fellesarealer, grønne møteplasser, solfylte beliggenhet og nærhet til alle tilbudene i sentrum.

Et sted å møtes

Ferdig utbygd vil St. Joseph bestå av fem bygg med rundt 70 boliger. Mellom byggene blir det godt med luft og hyggelige møteplasser. Det er blant annet lagt opp til et eget felleslokale med kjøkken og uteplass for beboerne i bygget Pors, hvor man kan arrangere samlinger og selskaper.

Inntrykk av gjenkjennelse

Prosjektet er tegnet av arkitektkontoret Børve Borchsenius i Porsgrunn. I utformingen av prosjektet har arkitekten tatt hensyn til historikk og naboskap. Både i form og farge får man et inntrykk av gjenkjennelse. Det samme gjør fargebruken, som er inspirert av den tidligere bebyggelsen på tomta. Den gamle trappen opp til området blir oppgradert til en flott inngangsportal det nye boligprosjektet.

Grønne fingre

Den historiske Nonnehagen er en del av St. Joseph. Denne hagen er fredet og vil med dette prosjektet bli tatt vare på og tilrettelagt som rekreasjons- og møteplass. Inspirert av Nonnehagen har vi valgt å kalle opp de ulike byggene i prosjektet etter kjente urter.

Boligene i Eplerose

Prosjektet er bilfritt. Under byggene blir det en felles parkeringskjeller med innkjøring via Aallsgate. Her blir det heis opp til de ulike byggene og boligene. I Eplerose er det 12 boliger, som i størrelse varierer mellom 76,4 og 95,6 kvadratmeter BRA-i. Etter ønske fra markedet har mange av disse leilighetene tre soverom.

Visning og forkjøpsrett

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til boligene i Eplerose. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 25. juni klokken 12.00. Ønsker du mer informasjon? Da er du velkommen til en visning på byggetomta torsdag 20. juni fra klokken 16.00 til 17.00! 

Visning

Det er visning på byggetomta torsdag 20. juni fra klokken 16.00 til 17.00! 

Kontakt megler

Eiendomsmegler

Hanne Eriksen Davik

hed@pbbl.no

90545609