Tollskogvegen 2

12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper i idylliske omgivelser på Vallermyrene med kort vei til matbutikk og Porsgrunn sentrum. Innflyttingen har startet og prosjektet er ferdigstilt!
Areal
Fra 82,1 til 100,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Firemannsboliger og boliger i rekke

Litt om prosjektet

I Tollskogvegen II finner du nå 12 nye hjem fordelt på tre boligtyper: To ulike firemannsboliger og rekkehus. I den ene firemannsboligen er hver leilighet på 82,1 kvadratmeter BRA. Her finner du gang, to soverom, egen bod, bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt terrasse eller balkong. I den andre firemannsboligen er leilighetene litt større, 92,8 kvadratmeter BRA. De har derfor plass til ett soverom ekstra.

Rekkehus

De fire rekkehusene er alle på 100,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en gang, ett bad, en bod, kjøkken og en stue med utgang til en terrasse i grønne omgivelser, samt en utvendig sportsbod. I andre etasje er det en gang, ett bad, tre soverom, hvorav ett med walk-in-closet og ett med utgang til en balkong.

Bynært

Prosjektet er et samarbeid mellom Moen Eiendom og PBBL. Sammen lanserte de det første byggetrinnet av Tollskogvegen tilbake i 2018. Vallermyrene har lenge vært et av de mest populære boområdene i Porsgrunn. Her får du et hjem som er bynært og sentralt med bare noen minutters gange til butikker og alle skolene på Kjølnes. I tillegg er du ikke langt unna flotte turområder og alle tilbudene i Porsgrunn sentrum. 

Ledige boliger

I bildegalleriet finner du plantegningene til alle de ledige boligene. Kontakt prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren for privatvisning!

 

Dokumenter for nedlasting
Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark

tv@sormegleren.no

954 91 158