St. Joseph

Det nye, sentrumsnære boligprosjektet i Porsgrunn er nå lansert. Det første bygget, døpt Kvann, består av 27 leiligheter i ett bygg. Salget er i gang! Byggingen har startet!
Areal
Fra 47,6 til 114,8 kvadratmeter BRA. m²
Antall enheter
Totalt 70 boliger fordelt på 5 bygg. 27 boliger i første salgstrinn.
Boligtype(r)
Leiligheter.

Litt om prosjektet

St. Joseph er utviklet av Heimgard Bolig og PBBL i samarbeid. Prosjektet vil bestå av fem bygg med totalt 70 boliger nær hjertet av Porsgrunn sentrum. Byggetomta ligger luftig og solfylt til, noe arkitektene ved Børve Borchsenius har utnyttet når de har plassert byggene. Det blir luft og gode fellesarealer mellom byggene. Det er blant annet lagt opp til et eget felleslokale med kjøkken og uteplass for beboerne, hvor man kan arrangere samlinger og selskaper. I tillegg vil man ta vare på og tilrettelegge den kjente Nonnehagen som rekreasjons- og møteplass.

Mange leilighetstyper

Det blir innkjøring til parkeringskjeller via Aallsgate med heis opp til de ulike boligene. Det satses på et bredt utvalg leiligheter i prosjektet. Det første bygget som lanseres, Kvann, har 27 leiligheter som i størrelse varierer mellom 47,6 til 114,8 kvadratmeter BRA. De fleste boligene blir gjennomgående med balkong på to sider, slik at man er sikret sol både morgen og ettermiddag.

Inspirert av fortiden

I utformingen av prosjektet har man tatt hensyn til historikk og naboskap. Både i form og farge får man et inntrykk av gjenkjennelse. Byggene har elementer som bryter opp og skaper kontraster. Det samme gjør fargebruken, som er åpenbart inspirert av den tidligere bebyggelsen på tomta. Resultatet har blitt et sentrumsnært og attraktivt prosjekt med mange kvaliteter.

Byggestart

Det første bygget vi lanserer er døpt Kvann etter en kjent urt som fortsatt vokser i Nonnehagen. Kvann har 27 leiligheter fordelt på seks etasjer. Salget av boligene er i gang og byggearbeidene har startet! 

Kontakt megler

Eiendomsmegler

Hanne Eriksen Davik

hed@pbbl.no

90545609