St. Joseph

Dette blir det nye, store boligprosjektet i Porsgrunn sentrum. Lanseres med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer før sommeren.
Areal
Fra 47,6 til 114,8 kvadratmeter BRA. m²
Antall enheter
Totalt 70 boliger fordelt på 5 bygg. 27 boliger i første salgstrinn.
Boligtype(r)
Leiligheter.

Litt om prosjektet

St. Joseph er utviklet av Heimgard Bolig og PBBL i samarbeid. Prosjektet vil bestå av fem bygg med totalt 70 boliger nær hjertet av Porsgrunn sentrum. Byggetomta ligger luftig og solfylt til, noe arkitektene ved Børve Borchsenius har utnyttet når de har plassert byggene. Det blir luft og gode fellesarealer mellom byggene. Det er blant annet lagt opp til et eget felleslokale med kjøkken og uteplass for beboerne, hvor man kan arrangere samlinger og selskaper. I tillegg vil man ta vare på og tilrettelegge den kjente Nonnehagen som rekreasjons- og møteplass.

Mange leilighetstyper

Det blir innkjøring til parkeringskjeller via Olavsgate med heis opp til de ulike boligene. Det satses på et bredt utvalg leiligheter med størrelser fra rundt 50 til 120 kvadratmeter BRA for å treffe flest mulig kjøpere. De fleste boligene blir gjennomgående med balkong på to sider, slik at man er sikret sol både morgen og ettermiddag.

Inspirert av fortiden

I utformingen av prosjektet har man tatt hensyn til historikk og naboskap. Både i form og farge får man et inntrykk av gjenkjennelse. Byggene har elementer som bryter opp og skaper kontraster. Det samme gjør fargebruken, som er åpenbart inspirert av den tidligere bebyggelsen på tomta. Resultatet har blitt et sentrumsnært og attraktivt prosjekt med mange kvaliteter. Det jobbes nå mot en lansering med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer.

Dokumenter for nedlasting
Kontakt megler

Eiendomsmegler

Hanne Eriksen Davik

hed@pbbl.no

90545609