Nenset Hage

Nenset Hage - midt mellom Porsgrunn og Skien! Her bygger vi 14 smarte tomannsboliger med alt på en flate. Innflyttingen har startet!
Areal
Alle boligene er 80,6 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
14 i første byggetrinn
Boligtype(r)
Tomannsboliger

Litt om prosjektet

Nenset Hage er et nytt og attraktivt boligfelt i grønne og solfylte omgivelser i et allerede veletablert og rolig nabolag. Bak prosjektet står PBBL og Heimgard Bolig. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren. Prosjektet har en sentral beliggenhet med kort vei til matbutikk, offentlig transport, turområder og alle handlemulighetene som finnes på Kjørbekk. Det er i forbindelse med prosjektet anlagt en helt ny vei fra Porsgrunnsvegen. Det første byggetrinnet består av 14 boliger fordelt på syv tomannsboliger. Ti boliger er ferdigstilt - 4 er fortsatt under bygging. 

Moderne hjem

Totalt vil prosjektet vil bestå av rundt 60 boliger fordelt flere boligtyper. Fokuset har vært å skape moderne og lettstelte hjem med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige terrasser eller balkonger. Her ligger alt til rette for å skape et godt hjem i et trivelig nabofellesskap! 

Populære boligtyper

Det første byggetrinnet av Nenset Hage omfatter syv tomannsboliger. Alle boligene har alt på en flate og blir på 80,6 kvadratmeter BRA. Dette er et boligkonsept som har truffet godt i markedet i prosjekter, som blant annet Pors Hageby på Vessia og Kjærlighetsstien i Bamble.    

Introduksjon til bolig 1 - 14

I disse tomannsboligene får du alt samlet på en flate. Hver bolig er på 80,6 kvadratmeter BRA. Samtlige inneholder en gang, to soverom, et moderne bad med varmekabler, en innvendig bod og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod.

 

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

Sørmegleren

tv@sormegleren.no