Frednes Brygge II

Bo i byen med elva som nabo! Ta kontakt for visning i de ledige boligene!
Antall enheter
Totalt 65 i dette byggetrinnet
Eieform
Fra 72,4 til 112,0 kvadratmeter BRA

Litt om prosjektet

Frednes Brygge-prosjektet har en spektakulær beliggenhet. Boligene ligger rett ved elvekanten, samtidig som det er bare noen meter fra Down Town, med alle sine shoppingmuligheter og tilbud. Nærmeste nabo er det spennende DuVerden – Sjøfartsmuseum og Vitensenter.

Lyst og harmonisk

Fleksible planløsninger gir deg store muligheter til å tilpasse ditt nye hjem din personlige stil. Leilighetenes overflater er lyse og harmoniske. Store vindusflater slipper inn mye sollys. Det er gjort gjennomtenkte materialvalg både innvendig og utvendig, som danner et helhetlig uttrykk. Romslige og luftige balkonger eller terrasser – noen på to sider - bidrar dessuten til en flott utvidelse av de ulike leilighetene. De 65 boligene i det andre byggetrinnet byr alle på mange kvaliteter og muligheter. Samtlige leiligheter selges med 1 parkeringsplass og 1 sportsbod i parkeringskjelleren under bygget.

Et sted å møtes

Det er lagt mye arbeid i planen for uteområdene på Frednes Brygge II. Det er lagt opp til promenader, grønne lunger og hyggelige møteplasser. Prosjektet blir naturligvis bilfritt. Bilene får stå trygt plassert i parkeringskjelleren under bygget, hvor det blir heis opp til leilighetsplanene.

Introduksjon til boligene

På Frednes Brygge II kan du velge mellom totalt 65 nye leiligheter. I størrelse varierer boligene fra 72,4 til 112,0 kvadratmeter. Med unntak av tre boliger har alle leilighetene to terrasser eller balkonger. Mange av disse uteplassene er plassert slik at du er sikret både morgensol sammen med frokosten og en flott avslutning på dagen med kveldssol. Valget er ditt!

Visning

Kontakt megler for mer informasjon om ledige leiligheter.

Kontakt megler

Hanne Eriksen Davik

Eiendomsmegler

hed@pbbl.no