Frednes Brygge II

Bo i sentrum av Porsgrunn med elva som nærmeste nabo! Nå er Frednes Brygge II ferdigstilt. Kontakt prosjektmegler for å se de ledige boligene!
Antall enheter
65 i byggetrinn II
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Frednes Brygge-prosjektet har en spektakulær beliggenhet. Boligene ligger rett ved elvekanten, samtidig som det er bare noen meter fra Down Town, med alle sine shoppingmuligheter og tilbud. Nærmeste nabo blir det spennende DuVerden – Sjøfartsmuseum og Vitensenter.


Boligene på Frednes Brygge II

Fleksible planløsninger gir deg store muligheter til å tilpasse ditt nye hjem din personlige stil. Leilighetenes overflater blir lyse og harmoniske. Store vindusflater slipper inn mye sollys. Det er gjort gjennomtenkte materialvalg både innvendig og utvendig, som danner et helhetlig uttrykk. Romslige balkonger eller terrasser – de fleste på to sider - bidrar dessuten til en flott utvidelse av de ulike leilighetene. De 33 boligene i det andre byggetrinnet byr alle på mange kvaliteter og muligheter. Samtlige leiligheter selges med 1 parkeringsplass og 1 sportsbod i parkeringskjelleren under bygget.

På Frednes Brygge II kan du velge mellom 33 nye leiligheter. I størrelse varierer boligene fra rundt 69 til 194 kvadratmeter. Her finner du alt fra en innbydende og effektiv 2-roms til en unik toppleilighet over to plan med tre bad, tre soverom, eget loft og to balkonger. Mange av boligene har faktisk to uteplasser, noe sikrer både morgensol sammen med frokosten og en flott avslutning på dagen med kveldssol. Valget er ditt!

Møteplass med utsikt

Gled deg over omgivelsene og nærheten til vannet! På Frednes Brygge II får du muligheten til å nyte morgenkaffen på en balkong eller en terrasse med utsikt til elva. Det er lagt mye arbeid i planen for uteområdet på Frednes Brygge II. Det er lagt opp til promenader, grønne lunger og hyggelige møteplasser. Prosjektet blir naturligvis bilfritt. Bilene får stå trygt plassert i parkeringskjelleren under bygget, hvor det blir heis opp til leilighetsplanet.

 

 

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for mer informasjon.

Kontakt megler

Hanne Eriksen Davik

905 45 609

hed@pbbl.no