Kongsåsen

Kongsåsen ligger luftig og grønt til på Sem utenfor Tønsberg. Her utvikler PBBL, Heimgard Bolig og Embra Bolig et nytt boligfelt med 59 boliger, Byggingen er i gang og innflyttingen har startet!
Areal
Fra 68,0 til 136,0 kvadratmeter BRA m²
Boligtype(r)
Enebolig, tomannsboliger og firemannsboliger

Litt om prosjektet

I første salgstrinn av Kongsåsen introduserer vi 19 nye hjem fordelt på en enebolig, fem tomannsboliger og to firemannsboliger, som i størrelse varierer fra 68 til 136 kvadratmeter BRA. Dette gir til sammen et bredt spekter av ulike boligtyper. Alle byggene er tilpasset terrenget, slik at de får en naturlig plassering i det grønne, solfylte miljøet rundt. Salgstrinnet er delt i to borettslag: 1 til 9 og 10 til 19.


Et nytt boligområde

Boligene på Kongåsen ligger på en flott tomt med trygge og familievennlige omgivelser på et tettsted rundt 7 km fra Tønsberg sentrum. Kongåsen er ideelt for både aktive barnefamilier som ønsker en moderne og romslig bolig og for mer voksne par som ønsker leilighet eller noe mer lettstelt.

Trygge omgivelser

På Kongsåsen ligger det meste til rette for at små og store skal få et godt og sosialt liv i trygge og familievennlige omgivelser. De moderne boligene blir liggende med gode solforhold i landlige omgivelser. Hele åsen har vært gjennom en transformasjon. Grunnarbeidene er gjennomført og alt ligger nå til rette for å bygge nye hjem! I prosessen har det vært et høyt fokus på bevaring av knatter og fjell i det opprinnelige landskapet. Til og med lekeplassene blir tilrettelagt som en naturlig del av skogen. Kongsåsen og områdene rundt byr dessuten på mange spennende turmuligheter!

Veien er kort

For barna er det flust av gode fritidstilbud i området. Sem idrettsforening åpnet Nye Sem idrettspark i 2018 med egen fotballbane, løpebane og friidrett, samt eget klubbhus. Foruten fotball er det også turn- og håndballgruppe som benytter Semshallen. Populære aktiviteter som «Høyt under taket» – klatresenter, Gravity trampolinepark, og Leos lekeland ligger alle på Sem. Sem skole har elever fra 1-7. trinn og ligger noen minutters kjøring fra Kongsåsen. Sem har flere barnehager i kort avstand fra Kongsåsen. Fra Kongsåen er det ikke langt til urbane shoppingopplevelser. Semsbyen er et nyoppusset nærsenter på Sem. Her finner du det meste av det du trenger i hverdagen med blant annet kafé, Sushi-restaurant, dagligvarer, klær, sko, frisør og apotek. Det er også kort vei til Vestfolds hovedstad, Norges eldste by, Tønsberg med brygga, shopping og alle byens fasiliteter.

Om bolig 1

Dette er den eneste eneboligen i det første salgstrinnet. Den er 110,5 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer. I første etasje er det lagt opp til en entré, en gang, to soverom, ett bad med dusj og en romslig sportsbod. I tillegg er det en carport på dette planet. I andre etasje er det ett toalett og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. I tredje etasje blir det et loft med spennende muligheter!

Om bolig 2 til 7

Disse tomannsboligene har sokkeletasje og går over to plan. Hver bolig er på 133 kvadratmeter BRA. I første etasje er det gang, bad med dusj, et soverom (eventuelt tv-tue eller gjesterom) og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. På dette planet er det også carport og en utvendig sportsbod. I underetasjen er det en gang, ett eget vaskerom, bad med dusj og tre soverom, hvorav ett har utgang til en terrasse i grønne omgivelser.

Om bolig 8 og 9

Dette er den andre typen tomannsbolig i prosjektet. Disse boligene er 136 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det en entré, engang, tre soverom, en tv-stue (eventuelt soverom), ett bad med dusj og et eget vaskerom. På dette planet er det også en carport med sportsbod. Opp i andre etasje er det ett bad med dusj, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse.

Om bolig 10 og 11

Dette er den tredje tomannsbolig-varianten i prosjektet. Disse boligene har alt på en flate og er på 87 kvadratmeter BRA. I hver bolig finner du en entré, en gang, en bod, ett bad med dusj, tre soverom, ett toalett og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse. I tillegg følger det med hver bolig en utvendig sportsbod og carport.

Om bolig 12 til 15
Det er to ulike firemannsboliger i det første salgstrinnet – begge ligger vestvendt. Leilighetene i den første firemannsboligen er alle 68 kvadratmeter BRA. Alle har en entré, to soverom, en bod, en gang, ett bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor platting i første etasje og luftige balkonger i andre etasje. Med hver bolig følger en utvendig sportsbod og carport.

Om bolig 16 til 19

I denne firemannsboligen er alle leilighetene 87 kvadratmeter BRA. Alle har tre soverom, en entré, en gang, ett bad med dusj, en bod, ett toalett og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor platting eller balkong på over 20 kvadratmeter. En utvendig sportsbod og carport følger dessuten med hver bolig.

Kontakt megler

Prosjektmegler Bård Johnson

bard.johnson@dnbeiendom.no

468 08 898

 

Prosjektmegler Lill-Iren Barth

Lill-Iren.Barth@dnbeiendom.no

913 26 532