Brekkeby Hage

Skoleområdet på Brekkeby i Skien sentrum skal forvandles til en grønn oase! Her blir det nye leilighetsbygg, samtidig som man skal ta vare på den flotte Latinskolen. Meld interesse nå!
Areal
Fra rundt 70 til 150 kvadratmeter BRA m²
Boligtype(r)
18 i første byggetrinn

Litt om prosjektet

Et nytt og spennende boligprosjekt i hjertet av Skien nærmer seg. Brekkeby Hage får en helt spesiell beliggenhet midt mellom etablerte villaområder og sentrumsnære fasiliteter. Det er planlagt bygging av rundt 50 nye leiligheter i Brekkeby Hage. I tillegg vil den gamle og ærverdige Latinskolen settes i stand og forvandlet til nye, unike hjem.

Leilighetene i prosjektet vil ha stor variasjon i både størrelse og utforming. I det første byggetrinnet blir det leiligheter fra rundt 70 til 150 kvadratmeter. Alle med god utforming og attraktive kvaliteter. Her finnes det en leilighet for alle! Leilighetene blir lyse og moderne med gode og funksjonelle planløsninger. Alle leilighetene har minst en stor, solrik balkong. Den arkitektoniske utformingen av de nye byggene i prosjektet er preget av respekt for Latinskolen. Brekkeby Hage blir utsmykket med flotte fellesarealer og uteområder, som er preget av mye grønt og frodig vegetasjon. Flere av leilighetene har også naturlige privatiserte hageområder. Lanseringen av Brekkeby Hage nærmer seg. Meld din interesse nå, så får du mer informasjon om utformingen av boligene og byens nye prosjekt!


Visning

Ta kontakt med prosjektmegler for privatvisning på byggetomta!

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Thomas André Hansen

982 04 224