Øyekast Hage

På Øyekast i Porsgrunn planlegges et nytt prosjekt midt i et veletablert boligområde. Her kommer det eneboliger i rekke og leiligheter. Meld interesse nå!
Areal
Eneboliger på 160,4 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
8
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke og leiligheter

Litt om prosjektet

Byggetomta ligger sentralt til på Øyekast med kort vei til barnehage, barneskole og turområder. Bak prosjektet står Øyekast Bolig AS. Det jobbes nå med å få de siste detaljene på plass, men det som er sikkert, er at prosjektet i alle fall kommer til å bestå av fire eneboliger i rekke. Dette boligkonseptet har vært brukt flere steder, blant annet på Strømdal i Skien, med stor suksess. Med tanke på beliggenheten til prosjektet er slike eneboliger midt i blinken! I tillegg til eneboligene ser man også på muligheten til å få plass noen leiligheter i form av en firemannsbolig.

To uteplasser

De fire eneboligene i rekke er identiske i størrelse. 160,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré med en bod, bad med fliser og dusj, et eget vaskerom, en gang og tre soverom, hvorav ett har utgang til en solfylt terrasse på mark. I andre etasje er det lagt opp til en tv-stue (som kan gjøres om til ett soverom), ett toalett, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse. Kan dette være noe for deg?

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

tina.vinje@sormegleren.no

95491158