Øyekast Hage

På Øyekast i Porsgrunn planlegges et nytt prosjekt midt i et veletablert boligområde. Her kommer det tre boliger i rekke og fire eneboliger. Salget av boligene er i gang!
Areal
Fra 102,0 til 160,4 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
7
Boligtype(r)
Eneboliger og tre boliger i rekke

Litt om prosjektet

Byggetomta ligger sentralt til på Øyekast med kort vei til barnehage, barneskole og turområder. Bak prosjektet står Øyekast Bolig AS. Prosjektet består av to boligtyper: Fire eneboliger i rekke og et rekkehus med tre boliger over to plan. Eneboligkonseptet har vært brukt flere steder, blant annet på Strømdal i Skien, med stor suksess.

To uteplasser

De fire eneboligene i rekke er identiske i størrelse. 160,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré med en bod, ett bad med dusj, ett eget vaskerom, en gang og tre soverom, hvorav ett har utgang til en solfylt terrasse på mark. I andre etasje er det lagt opp til en tv-stue (som kan gjøres om til soverom), ett toalett, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse.

Forkjøpsrett

De tre rekkehusboligene ligger i størrelse mellom 102,0 og 103,2 kvadratmeter bra fordelt på to plan, men har lik utforming. I første etasje er det lagt opp til entré, ett bad med dusj og tre soverom, hvor det ene har utgang til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje finner du ett bad med dusj og en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig balkong. Øyekast Hage er nå lansert og salget av boligene er i gang.

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

tina.vinje@sormegleren.no

95491158