Øyekast Hage

På Øyekast i Porsgrunn planlegges et nytt prosjekt midt i et veletablert boligområde. Her kommer det tre boliger i rekke og fire eneboliger. Nå kan du melde forkjøpsrett!
Areal
Fra 102,0 til 160,4 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
7
Boligtype(r)
Eneboliger og tre boliger i rekke

Litt om prosjektet

Arbeidet med Øyekast Hage har pågått en stund, men nå er alle detaljene på plass slik at prosjektet kan lanseres med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer. Byggetomta ligger sentralt til på Øyekast med kort vei til barnehage, barneskole og turområder. Bak prosjektet står Øyekast Bolig AS. Prosjektet består av to boligtyper: Fire eneboliger i rekke og et rekkehus med tre boliger over to plan. Eneboligkonseptet har vært brukt flere steder, blant annet på Strømdal i Skien, med stor suksess.

To uteplasser

De fire eneboligene i rekke er identiske i størrelse. 160,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré med en bod, ett bad med dusj, ett eget vaskerom, en gang og tre soverom, hvorav ett har utgang til en solfylt terrasse på mark. I andre etasje er det lagt opp til en tv-stue (som kan gjøres om til soverom), ett toalett, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse.

Forkjøpsrett

De tre rekkehusboligene ligger i størrelse mellom 102,0 og 103,2 kvadratmeter bra fordelt på to plan, men har lik utforming. I første etasje er det lagt opp til entré, ett bad med dusj og tre soverom, hvor det ene har utgang til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje finner du ett bad med dusj og en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig balkong. Øyekast Hage er nå lansert og PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 14. desember klokken 12.00.

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

tina.vinje@sormegleren.no

95491158