Austadlia

Nytt og spennende leilighetsprosjekt i Hovenga. Prosjektet består av 12 leiligheter i et bygg med fire etasjer, en tomannsbolig og enebolig. Byggingen er godt i gang!
Areal
Fra 87,3 til 124,3 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
15
Boligtype(r)
Leilighetsbygg, tomannsbolig og enebolig

Litt om prosjektet

Den gamle fabrikktomta til Aaltvedt Betong i populære Hovenga er i ferd med å bli forvandlet til mange nye hjem. Det er stor byggeaktivitet og flere forskjellige boligkonsepter med lav trehusbebyggelse som nå vokser frem, derfor gleder vi oss over å kunne introdusere et nytt prosjekt med 15 nye boliger i regi av R&D Invest og Pors Entreprenør.

Mange valgmuligheter

Austadlia blir et spennende borettslag som favner tre ulike boligtyper: En enebolig, en tomannsbolig og et bygg med parkeringskjeller, heis og 12 leiligheter. Tomtene til de tre boligtypene ligger på rekke og rad og hører naturlig sammen  

Skiller seg ut

Leilighetsbygget i Austadlia er tegnet av den prisbelønnede arkitekten Arild Sannes ved ARIO i Porsgrunn. Han har skapt et moderne bygg som er preget av trekledning, luftige balkonger og gode planløsninger. På bakkeplanet blir det parkeringskjeller med heis opp til leilighetsetasjene. Det er fire boliger i hver etasje. I størrelse varierer disse fra smarte treroms på 87,3 til romslige fireroms på 124,4 kvadratmeter BRA med to bad, eget vaskerom og mulighet for fire soverom.  

Grønne tanker

Austadlia blir på mange måter et grønt boligprosjekt. Man får til gjenbruk ved å utnytte eksisterende betongkonstruksjoner på tomta. I tillegg bidrar høy teknisk standard til et generelt lavt strømforbruk. 

Luftig og solrikt

Romslige balkonger og uteplasser bidrar til at du kan nyte omgivelsene. Noen av boligene har uteplass på to sider. Mot nord blir det etablert et attraktivt fellesområde med sittegruppe, slik at beboerne har en hyggelig møteplass. Nærmeste nabo til prosjektet er dessuten en felles lekeplass for området.

Introduksjon til boligene i leilighetsbygget

Leilighetsbygget i Austadlia byr på mange valgmuligheter. Parkeringsanlegget ligger i første etasje, deretter følger tre etasjer med fire boliger i hver. I størrelse varierer disse boligene mellom 87,7 og 124,4 kvadratmeter BRA. Trenger du to eller fire soverom? Ønsker du to bad? Eller eget vaskerom? Valget er ditt! Med alle boligene følger dessuten en parkeringsplass og en sportsbod i parkeringsanlegget.   

Treffer bredt

Eneboligen og tomannsboligen har fått en utforming og størrelse som gjør at de treffer en bred kjøpegruppe. Med fire eller tre soverom appellerer dette prosjektet både til barnefamilier og andre som ønsker et hjem med litt plass og smarte planløsninger.

Tre uteplasser

For å utnytte de solforholdene på tomta har arkitekten sørget for at eneboligen får hele tre utplasser – en på bakkeplan og to balkonger!

Om eneboligen

Eneboligen i Austadlia er på 138 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en bod, gang, to soverom, bad med dusj og stue med utgang til en terrasse på mark. I andre etasje finner du ytterligere to soverom, gang med utgang til en luftig balkong, ett bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig balkong (ja, to balkonger på dette planet!). Bilen parkerer du i egen carport.

Om tomannsboligen

De to leilighetene i tomannsboligen er begge 84,8 kvadratmeter BRA. Begge har en god planløsning med tre soverom, en bod, bad med dusj og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til romslig terrasse på mark eller balkong.

 

Kontakt megler

Prosjektmegler

Thomas André Hansen

982 04 224