Tollnes Hage III

Et nytt salgstrinn av Tollnes Hage er klart. Her kan friste med 12 nye boliger fordelt på tre boligtyper. Det dreier seg om eneboliger i rekke og de allerede populære firemannsboligene.
Areal
Fra 77,3 til 123,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Firemannsboliger og eneboliger

Litt om prosjektet

Det første byggetrinnet av Tollnes Hage med 22 boliger er nå ferdigstilt og kjøperne har flyttet inn. Tollnes er en populær bydel og folk stortrives her. Utgangspunktet for prosjektet er et grønt jorde som er i ferd med å forvandles til boliger. Denne tomta har en sentral beliggenhet med kort vei til matbutikker, offentlig transport og idrettsanlegg. Leiligheter i form av firemannsboliger var en suksess i det første byggetrinnet, derfor inneholder også det nye salgstrinnet to nye firemannsboliger. Igjen satser vi på to størrelser: 77,8 og 84,5 kvadratmeter BRA. Alle får ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor balkong eller terrasse. Eneste forskjellen med firemannsboligene er antall soverom: To eller tre. Valget er ditt!

Eneboliger

Det er planlagt fire eneboliger i rekke i det tredje salgstrinnet. Markedet etterspør også litt større boliger. Eneboligene i vårt prosjekt er på rundt 120 kvadratmeter BRA. I første etasje er det lagt opp til en gang, ett bad med dusj og en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse på 24 kvadratmeter. I andre etasje finner du tre soverom, ett vaskerom, ett bad med dusj og en tv-stue (eventuelt soverom) med utgang til en hyggelig balkong. Hver enebolig har i tillegg carport og utvendig sportsbod. Det er verdt å merke seg at alle uteplassene i prosjektet ligger vestvendt, noe sikrer godt med sol!

Visning

Kontakt prosjektmeglerne for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Ingrid Reisjø

ingrid.reisjo@privatmegleren.no

99 15 67 51

 

Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no

98 20 42 24