Breidablikkbakken

Det er lenge siden det sist var et nytt leilighetsprosjekt på Breidablikk i Porsgrunn. Nå arbeides det med et leilighetsbygg som inneholder 11 boliger. Meld din interesse!
Areal
Fra 80,6 til 110,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
11
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Det er mange år siden det sist ble lansert et nytt leilighetsprosjekt på Breidablikk i Porsgrunn. Dette har lenge vært et av de mest populære boligområdene i byen. Nå gleder vi oss til å lansere Breidablikkbakken, som består av et leilighetsbygg med parkeringskjeller og 11 nye hjem.

Tidsriktige linjer

Breidablikkbakken vil ligge vestvendt og solfylt til. Prosjektet er tegnet av Adapt Arkitekter i Skien. De har gitt bygget moderne og rene linjer som er kombinert med store vindusflater, mye bruk av tre og gjennomtenkte fargevalg. Målsettingen har vært å skape et tidsriktig prosjekt som kommuniserer godt med andre, nyere prosjekter i nærområdet.

Om boligene

Prosjektet består av totalt 11 boliger. I kjelleren er det lagt opp til parkeringskjeller med heis opp til boligene. Det er tre etasjer med leiligheter. Det er fire boliger i hver etasje, med unntak av femte etasje, hvor det er kun er tre. I størrelse varierer boligene fra rundt 80 til 110 kvadratmeter BRA. Fra de vestvendte balkongene og terrassene kan beboerne nyte utsikten mot vest. To av boligene har dessuten fått to uteplasser. I fjerde etasje er det lagt opp til en hyggelig felles møteplass for alle beboerne i form av en takterrasse.

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Tina Vinje

tv@sormegleren.no

954 91 158