Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Her kommer et bygg med 15 leiligheter og grønne fellesarealer med eget drivhus. Salget av boligene er i gang! Innflytting over sommeren i år!
Areal
Fra 61,2 til 105,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
15
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Det nye bygget blir knyttet opp mot et nytt parkområde som skal etableres. Bygget får en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til fem etasjer med leiligheter. Mange av boligene blir gjennomgående, og alle får en eller to private balkonger. Det blir tre boligtyper i hver etasje og totalt 15 leiligheter. I den første boligetasjen er disse boligene på 62,5 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA. Du finner alt fra en effektiv toroms med smarte planløsninger til en flott fireroms med mange kvaliteter. I de neste fire etasjene er leilighetene på 61,2 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA.

DET FØRSTE SKRITTET

Det arbeides dessuten videre med planene for de neste byggene på skoletomta. Heistad Botaniske blir et stort prosjekt som kommer til å romme både boliger og næringslokaler. Totalt ser utbygger for seg fire bygg med innbydende fellesarealer, parkområder og attraktive tilbud til innbyggerne på Heistad.

EN OASE

Arkitekten har vært opptatt av at alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. De største leilighetene får faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene. Her ønsker man å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot parken blir det bygd en uteplass med pergola, hvor man nyte ettermiddagssolen. Ved siden av denne blir det ett drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

GRØNNE FINGRE

Mange flytter fra en enebolig eller rekkehus til et leilighetsbygg. Her får de en enklere hverdag, men en del savner nok hagen og de grønne gledene den gir. I Heistad Botaniske kan de med grønne fingre fortsatt dyrke sin hobby. I prosjektets drivhus kan du nemlig pusle med blomster, grønnsaker eller andre vekster til glede for deg selv og andre. Kanskje borettslaget til og med kan få en egen gruppe som kan utnytte drivhuset og mulighetene der sammen?

KVALITETER

Heistad Botaniske har mange kvaliteter som beboerne vil sette pris på. Dette er bare noen av disse kvalitetene:
Heis
Parkeringsanlegg med boder
Drivhus
Uteplass, park og lekearealer
Sykkelparkering

EN ENKLERE HVERDAG


En av hovedgrunnene til at man velger å flytte i en leilighet er et ønske om få et enklere liv. Det får du i Heistad Botaniske! Her blir ditt nye hjem en moderne leilighet med gode planløsninger og alt på ett plan. Legg til et helt nytt kjøkken med hvitevarer, lys parkett, store vindusflater og romslige balkonger. Tenk hvor enkelt det blir å pakken bagasjen, låse døren, ta heisen ned til parkeringsanlegget og sette kursen mot hytta eller andre reisemål uten å bekymre seg for vedlikehold, hagestell eller snømåking. I Heistad Botaniske har vi lagt alt til rette for en enklere hverdag og mer tid til DET du virkelig har lyst til å gjøre!

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Velkommen til visning på byggetomta lørdag 6. mai klokken 13.00 til 14.00!

Kontakt megler

Prosjektmeglere

Tina Vinje

954 91 158

tv@sormegleren.no

Rose Røstberg

98 83 27 82

rr@sormegleren.no