Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Det nye bygget inneholder 15 leiligheter og grønne fellesarealer med eget drivhus. Innflyttingen har startet! 4 ledige boliger igjen!
Areal
Fra 61,2 til 105,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
15
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Det nye bygget er knyttet opp mot et nytt parkområde som skal etableres. Bygget har en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til fem etasjer med leiligheter. Mange av boligene er gjennomgående, og alle har en eller to private balkonger. Det er tre boligtyper i hver etasje og totalt 15 leiligheter. I den første boligetasjen er disse boligene på 62,5 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA. Du finner alt fra en effektiv toroms med smarte planløsninger til en flott fireroms med mange kvaliteter. I de neste fire etasjene er leilighetene på 61,2 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA.

EN OASE

Arkitekten har vært opptatt av at alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. De største leilighetene har faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene. Her har man ønsket å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot parken er det bygd en uteplass med pergola, hvor man kan nyte ettermiddagssolen. Ved siden av denne er det ett drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

GRØNNE FINGRE

Mange flytter fra en enebolig eller rekkehus til et leilighetsbygg. Her får de en enklere hverdag, men en del savner nok hagen og de grønne gledene den gir. I Heistad Botaniske kan de med grønne fingre fortsatt dyrke sin hobby. I prosjektets drivhus kan du nemlig pusle med blomster, grønnsaker eller andre vekster til glede for deg selv og andre. Kanskje borettslaget til og med kan få en egen gruppe som kan utnytte drivhuset og mulighetene der sammen?

KVALITETER

Heistad Botaniske har mange kvaliteter som beboerne vil sette pris på. Dette er bare noen av disse kvalitetene:
Heis
Parkeringsanlegg med boder
Drivhus
Uteplass, park og lekearealer
Sykkelparkering

EN ENKLERE HVERDAG


En av hovedgrunnene til at man velger å flytte i en leilighet er et ønske om få et enklere liv. Det får du i Heistad Botaniske! Her blir ditt nye hjem en moderne leilighet med gode planløsninger og alt på ett plan. Legg til et helt nytt kjøkken med hvitevarer, lys parkett, store vindusflater og romslige balkonger. Tenk hvor enkelt det blir å pakken bagasjen, låse døren, ta heisen ned til parkeringsanlegget og sette kursen mot hytta eller andre reisemål uten å bekymre seg for vedlikehold, hagestell eller snømåking. I Heistad Botaniske har vi lagt alt til rette for en enklere hverdag og mer tid til DET du virkelig har lyst til å gjøre!

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for privatvisning i de nye leilighetene!

Kontakt megler

Prosjektmeglere

Tina Vinje

954 91 158

tv@sormegleren.no

Rose Røstberg

98 83 27 82

rr@sormegleren.no