Heistad Botaniske

Heistad Botaniske er det nye prosjektet på skoletomta på Heistad! Her kommer et bygg med 15 leiligheter, hvor det satses på grønne fellesarealer med eget drivhus. Meld interesse nå!
Areal
Fra 61,2 til 105,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
15
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Arbeidet med å forvandle skoletomta til det nye Heistad sentrum er godt i gang. Det første skrittet blir i form av et nytt bygg i åsen bak Porsgrunn Utviklings ferdigstilte prosjekt Skolebakken. Det nye bygget blir knyttet opp mot et nytt parkområde som skal etableres. Bygget får en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til fem etasjer med leiligheter. Det planlegges tre boliger i hver etasje på mellom 61,2 og 105,8 kvadratmeter BRA. Med andre ord: Fra en effektiv toroms med smarte planløsninger til en flott fireroms med mange kvaliteter.

Drivhus

Arkitekten har vært opptatt av at alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. De største leilighetene får faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene i første etasje. Her ønsker man å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot parken bygger vi en uteplass med pergola, hvor man nyte ettermiddagssolen. Ved siden av blir det et drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

Stort prosjekt

Det jobbes mot en lansering av det nye bygget en gang på høstparten, samtidig arbeides det med planene for de neste byggene man tenker seg på skoletomta. Heistad Botaniske blir et stort prosjekt som kommer til å romme både boliger og næringslokaler. Totalt ser man for seg fire bygg med innbydende fellesarealer, parkområder og attraktive tilbud til innbyggerne på Heistad. Det nye bygget er det første skrittet på veien til å realisere det som skal bli det nye Heistad sentrum.


Kontakt megler

Prosjektmeglere

Tina Vinje

954 91 158

tv@sormegleren.no

Rose Røstberg

98 83 27 82

rr@sormegleren.no