Nytt eneboligprosjekt på Ulefoss!

Kvernodden på Ulefoss har en spektakulær beliggenhet. Nå er det lansert et nytt prosjekt med åtte eneboliger i rekke i her. Salget av boligene er i gang!
tirsdag 22. mars 2022

Kvernodden Terrasse er i regi av lokale Vanor Bolig og TVB Bolig fra Skien. De satser på romslige eneboliger i rekke organisert som borettslag i et nytt boligområde. Kvernodden ligger nemlig på Ulefoss og har en idyllisk beliggenhet rett ved vakre Norsjø, som er en stor innsjø med mye badeliv, båtglede og spennende fiskemuligheter. Et steinkast fra prosjektet finner du en egen sandstrand med toalettfasiliteter, i tillegg er det planer for å etablere en egen båtbrygge her. I tillegg er det kun noen meter til nærmeste lekeplass!     

ALDRI EN KJEDELIG DAG

Med utgangspunkt fra Kvernodden har du et svært rikt utvalg av severdigheter, fritidsaktiviteter og gode opplevelser. På Ulefoss finner man flotte turløyper sommer som vinter. Om sommeren er det oppmerkete turløyper med mulighet for toppturer. Om vinteren har man lysløype og flotte oppkjørte skiløyper. Om sommeren kan du benytte båten til Ulefoss, havet eller Dalen. Ønsker du bare båtlivet med bading på Norsjø har du mange fine småøyer som innbyr til dette. Ønsker du å leke deg litt i vannet kan du ta turen til Norsjø ferieland, her finner du en av Europas beste kabelbaner for wakeboard, wakeskate og vannski. Ulefoss sluser er en del av Telemarkskanalen, som er et stort turistområde i sommersesongen. Det går flotte kanalbåter i rute mellom Skien og Dalen hele sommeren. Ønsker du bare å nyte synet av kanalbåtene kan dette gjøres fra din terrasse på Kvernodden.

BLI EN GOLFER!

En av prosjektets nærmeste naboer er Norsjø Golfpark, som ble kåret til Norges beste bane i 2017. Dette er en praktfull skogs- og parkbane med 18 hull, som ligger idyllisk til med en flott utsikt ut over Norsjø. Om du ennå ikke har oppdaget hvilke gleder golf kan gi – så får du en super mulighet til å prøve deg med et nytt hjem på Kvernodden Terrasse!  

MODERNE ARKITEKTUR

Arkitekten har gitt Kvernodden Terrasse et rent og stilfullt arkitektonisk uttrykk. Bruken av tre og store vindusflater bidrar til et delikat uttrykk. Moderne linjer og spennende fargebruk skaper et boligprosjekt som skiller seg ut i markedet.

TO BOLIGTYPER

De åtte boligene i prosjekter er like store, men fire leveres med takterrasser på 95,6 kvadratmeter. Her er du sikret utsikt og gode solforhold, i tillegg har disse takterrassene et forsterket bjelkelag hvor du kan ha en jacuzzi. De åtte boligene er 164,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré med en bod, bad med fliser og dusj, et eget vaskerom, en gang og tre soverom, hvorav ett har utgang til en solfylt terrasse på mark. I andre etasje er det lagt opp til en tv-stue (som kan gjøres om til ett soverom), ett toalett, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse. Bolig nummer 5 til 8 har i tillegg en stor takterrasse. Alle boligene leveres med garasje, som har en tilknyttet sportsbod.  

BYGGESTART

Salget av boligene er i gang. 1 er allerede solgt. Det er allerede besluttet å starte byggingen av de første boligene. For mer informasjon - ta kontakt med prosjektmegler Halvor Østerli ved Eiendomsmegler 1 Bø på 926 97 688 eller 
ho@em1telemark.no