Vi sender ut medlemskontingenten for 2024!

I disse dager sender vi ut medlemskontingent for 2024, og din ansiennitet i PBBL fortsetter. I tillegg har du tilgang til flere gode medlemsfordeler!
tirsdag 19. mars 2024

I disse dager sender vi ut medlemskontingent for 2024, og din ansiennitet i PBBL fortsetter. I tillegg har du tilgang til flere gode medlemsfordeler! Er du eier i en andel i et tilknyttet borettslag? Da er medlemskontingenten automatisk dekket via felleskostnadene i borettslaget.

3 fordeler med å være PBBL-medlem:

1. Forkjøpsrett
Gjennom ditt medlemskap har du forkjøpsrett ved kjøp av bolig. Ditt medlemskap kan være nøkkelen til å stå først i køen for å få kjøpt den boligen du ønsker. Du kan lese mer her.

2. Medlemsfordeler
Som PBBL-medlem har du tilgang til medlemsfordeler over hele landet! Hver gang du handler, får du bonus. Bonuskronene du sparer overfører du til bankkontoen din via Min Side eller PBBL-appen.

3. Det er enkelt å spare bonuskroner
Registrer betalingskortet ditt på Min side (flere kort kan legges til). Da sparer du bonuskroner hver gang du handler i butikkene vi samarbeider med.

Medlemsbeviset ditt er alltid tilgjengelig på mobilen din via PBBL-appen. Last ned/oppdater appen i Google Play eller App Store, og vis medlemsbeviset i butikker for å få rabatt hos samarbeidspartnere.

 

Digitalt medlemsbevis og bonussparing!

I PBBL-appen og Min Side finner du: 
* Digitalt medlemsbevis 
* Boliger på forkjøpsrett 
* Oversikt over medlemsfordeler
* Opptjent bonus og overføring
* Registrere betalingskortet ditt
* Hvis boende i borettslag/sameie - oversikt rundt ditt boforhold