Vi deler ut billetter 1. september | Tribute Jerry Lee Lewis

Vi deler ut billetter til Tribute Jerry Lee Lewis på Ælvespeilet! Billettene deles ut fredag 01. september kl.09.00. Førstemann til mølla!
fredag 25. august 2023

For å få billetter: Neste fredag, den 01. september kl. 09.00, så deler vi ut gratis billetter til tributen på Ælvespeilet 16. september kl. 20.00. Billettene blir å få fra våre lokaler i Jernbanegata 25. Det blir 2 billetter til hvert medlem, og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder!

Tribute Jerry Lee Lewis:
 I Norge og spesielt i Grenland har flere musikere hatt et tett og nært forhold til Jerry Lee Lewis. Frederik Mustad og Gøran Grini har vært blodfans siden de var guttunger, og har lenge hatt en drøm om å lage et skikkelig show for helten. Nå realiseres drømmen! De har fått med seg en knippe med dedikerte artister- og musikerkollegaer, som alle har et ekstraordinært forhold til Jerry Lee Lewis sin musikk.

Kvelden blir en fantastisk reise i Jerry Lee Lewis sin lange karriere fylt med rock ‘n’ roll og country musikk. Det blir gjenhør med alle de store klassikere, men også drøssevis av de mer ukjente sider fra The Killer’s repertoara.

Overskuddet fra arrangementet vil gå til «Katrines kamp for livet» så hun kan få den hjelp hun trenger på Røysumtunet. Alle artistene og musikerne stiller opp for å hylle en av de største rock ‘n’ roll pionerer, og for å bidra til Katrines og Gørans kamp.

Hvem er med i showet: Stephen Ackles, Paal Flaata, Amund Maarud, Edward Mustad, Toini Knudtsen, Daniel Eriksen, Håkon Høye, Gøran Grini, Arne Ertnæs, Kjell Magne Lauritzen, Ole Martin Røsten, Stig Sjøstrøm, Christian Skaugen, Tron Taalesen, Vidar Thorbjørnsen, Frederik Mustad. Konferansier er Anita Torvund.

Velkommen til en stor ny musikalsk kveld med "The Killer" sine mange hits, fremført av et knippe med Norges ypperste artister og musikere.

 

Bilder er lånt av fotograf Ketil Hardy.