To nye boliger på Muleåsen er ferdigstilt!

De siste boligene på Muleåsen har blitt ferdigstilt. – Ja, nå er vi i mål her! sier prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren fornøyd. – Vi har to ledige boliger i igjen i form av en tomannsbolig med en luftig takterrasse!
tirsdag 02. januar 2024

Prosjektet består av seks boliger: Fire eneboliger og en tomannsbolig. De er en del av et helt nytt og sjønært boligfelt i Porsgrunn. – Dette feltet ligger luftig og solfylt til, omkranset av et vernet skogområde, fortsetter Tina. - Fra Muleåsen er det kort vei til sjø, strender og flotte turløyper. Utenom borettslaget består feltet av frittstående eneboliger. Alle boligene har store takterrasser som sikrer optimale solforhold og utsikt. I tilknytning til prosjektet er det dessuten bygd garasjer og utvendige sportsboder.

Tre soverom

De fire eneboligene er alle solgt, men tomannsboligen er ledig. - Her er hver bolig på 89,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. Det har vært fokus på å skape brukervennlige og gjennomtenkte romløsninger, som utnytter hver eneste kvadratmeter mest mulig effektivt. I første etasje finner du entré, ett bad, ett soverom og en tv-stue (som kan gjøres om til ett soverom) med dør ut til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje er det lag opp til ett soverom med en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning, hvor det er utgang til en trapp som fører deg opp til en luftig takterrasse. Det er en levegg som skiller boligenes takterrasser fra hverandre.