Suksessen fortsetter på Tollnes!

Nå har vi lansert 12 nye boliger av Tollnes Hage. Her finner du eneboliger i rekke og leiligheter i to ulike firemannsboliger.
mandag 21. november 2022

Heimgard Bolig og PBBL sitt boligprosjekt Tollnes Hage har vært en suksess. Nå er byggingen av de 22 første boligene godt i gang. Tiden er derfor inne for å lansere nok et salgstrinn. I Tollnes Hage III kan du velge mellom 12 nye boliger fordelt på eneboliger i rekke og leiligheter i firemannsboliger.

Solrikt & sentralt

Byggetomta til prosjektet ligger vestvendt og sentralt til på Tollnes i et veletablert boligområde. Her er vi nå i full gang med å forvandle et grønt jorde til nye hjem. Fra Tollnes Hage er det kort vei matbutikk, offentlige transport, turløyper og Pors stadion. Tar du sykkelen fatt, så er det bare minutter ned til PP Senteret og alle tilbudene på Vessia!

Flere leiligheter

Leiligheter i form av firemannsboliger har truffet godt i markedet, derfor inneholder også det tredje salgstrinnet to nye firemannsboliger. Igjen satser vi på to størrelser: 77,8 og 84,5 kvadratmeter BRA. Den eneste forskjellen på firemannsboligene er antall soverom: To eller tre. Valget er ditt!

Endelig eneboliger!

Mange har etterlyst eneboliger i Tollnes Hage. I det nye salgstrinnet kan vi introduserer fire eneboliger i rekke, som alle er 123,0 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. Rene linjer, gode planløsninger og to romslige uteplasser er bare noen av kvalitetene disse eneboligene har.

Boliger for mange

Leilighetene i firemannsboligene i det tredje salgstrinnet er identiske i utforming med firemannsboligene i de foregående salgstrinnene. De vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt.

Hyggelige uteplasser

Vi vet at boligkjøperne er opptatt av romslige uteplasser, derfor har vi sørget for gode arealer til dette i Tollnes Hage. Firemannsboligene får terrasser på 22,2 eller 24,0 kvadratmeter på bakkeplan, mens balkongene blir på 14,1 eller 15,2 kvadratmeter. Det er verdt å merke seg at alle uteplassene ligger vestvendt, noe som sikrer godt med ettermiddagssol!

Introduksjon til bolig 23 til 26

De fire eneboligene i Tollnes Hage III er på 123,0 kvadratmeter BRA. I første etasje er det lagt opp til en gang, ett bad med dusj og en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse på 24 kvadratmeter. I andre etasje finner du tre soverom, ett vaskerom, ett bad med dusj og en tv-stue (eventuelt soverom) med utgang til en hyggelig balkong. Hver enebolig har i tillegg carport og utvendig sportsbod.

Introduksjon til bolig 27 til 30

Det er to ulike firemannsboliger i byggetrinn II. Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. En utvendig sportsbod følger med hver bolig. Carport er tilvalg.

Introduksjon til bolig 31 til 34

Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom. En utvendig sportsbod følger dessuten med hver bolig. Carport er tilvalg.

Visning og forkjøpsrett

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Tollnes Hage III. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 29. november klokken 12.00. Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta lørdag 26. november fra klokken 13.00 til 14.00!