Stor interesse for Nedre Lunde II!

Prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren kan melde om nye salg og økt interesse for det nye boligprosjektet på Heistad!
tirsdag 06. juni 2023

Den siste tiden har det vært tre nye salg i Nedre Lunde II, som er et samarbeidsprosjekt mellom PBBL og Heimgard Bolig. - Vi har solgt en enebolig og to leiligheter i firemannsboligene, fortsetter Tina. - Dette betyr at 3 av de 4 eneboligene i rekke er solgt. Det er gitt grønt lys for byggestart, så nå venter vi på at grunnentreprenøren skal sette i gang. Prosjektet har en sentral og idyllisk beliggenhet med kort vei barnehage, matbutikker, kafé, offentlige transport, turløyper og badestrender. Mange av boligene får dessuten utsikt til sjøen.  

Treffer bredt

Nedre Lunde II henvender seg til en bred kjøpegruppe. - Firemannsboligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt, mens eneboligene i rekke er midt i blinken for barnefamilier og andre som ønsker godt med plass.

Opptil fire soverom

Mange har etterlyst nye, store familieboliger på Heistad, derfor finner du fire eneboliger i rekke i det andre byggetrinnet. - Eneboligene er på 138,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer, påpeker Tina. - I første etasje er det lagt opp til entré, to soverom, ett bad, et eget vaskerom og en tv-stue, som kan gjøres om til soverom. Oppe i andre etasje er det lagt opp til ett bad, ett soverom, en gang, en garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt balkong på mer enn 19 kvadratmeter. Terrasse ved inngangspartiet, carport og utvendig sportsbod følger også med hver enebolig.

To firemannsboliger

Det er to ulike firemannsboliger i det nye byggetrinnet. - Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom. Carport og utvendig sportsbod følger dessuten med hver leilighet. Mer informasjon om prosjektet og en oversikt over de ledige boligene finner du på nedrelunde.no!