St. Joseph - Nå er byggingen i gang!

Fredag denne uken smalt den første salven for det nye boligprosjektet i Porsgrunn sentrum i regi av PBBL og Heimgard Bolig.
søndag 14. januar 2024

-Ja, nå er vi i full gang med å bygge St. Joseph, konstaterer styreleder Frederic Kristoffersen ved Heimgard Bolig, direktør Morten Borge og eiendomsmegler Hanne Eriksen Davik ved PBBL fornøyd. I et krevende marked er startskuddet for St. Joseph et positivt tegn. – Dette er det første store boligprosjektet som har blitt igangsatt i Porsgrunn på to år, forteller Morten. – Vi lanserte prosjektet i fjor sommer og har fått god respons i markedet. På St. Joseph får du en kombinasjon av tidsriktige leiligheter, spennende fellesarealer, grønne lunger, en solfylt beliggenhet og nærhet til alle tilbudene i sentrum. Totalt omfatter prosjektet fem bygg med rundt 70 leiligheter.

Bilfritt

Hovedentreprenør HRL er i gang med å bygge parkeringskjelleren som vil ligge under de tre førstebyggene. – Prosjektet er bilfritt, påpeker Frederic. Under byggene blir det en felles parkeringskjeller med innkjøring via Aallsgate. Her blir det heis opp til de ulike byggene og boligene. Foreløpig har vi lansert ett bygg, som vi har døpt Kvann, med 27 leiligheter i størrelser fra 47,6 til 114,8 kvadratmeter BRA.

Grønne omgivelser

Ambisjonene er at St. Joseph skal bli en grønn oase for de som ønsker å bo sentralt i byen, men allikevel litt skjermet. - Vi har lagt mye arbeid i områdene rundt byggene. Her er det lagt opp til hyggelige møteplasser og grønne lunger. Det viktigste elementet i denne planen er den historiske Nonnehagen, fortsetter Hanne. - I forbindelse med prosjektet vil denne hagen bli tatt vare på og utviklet til en møteplass for beboerne. Flere steder blir det satt opp benker, slik at man kan nyteutsikten og omgivelsene.

Mer informasjon om prosjektet finner du på: st-joseph.no!

På bildet: 

Styreleder Frederic Kristoffersen ved Heimgard Bolig, direktør Morten Borge og eiendomsmegler Hanne Eriksen Davik ved PBBL

Fellesbilde:

Denne gjengen er i gang med å bygge St. Joseph: Alexander Pettersen ved GS Maskin, Per Kristian Knutsen Erik Wold og Anders Eliassen ved HRL, samt prosjektleder Espen Møller ved PBBL.