Som å bo på hotell!

I september startet innflyttingen i Osebakken Park. Marit og Bjørn-Inge Haraldsen har funnet seg godt til rette og gleder seg til å feire jul i sitt nye hjem.
tirsdag 12. desember 2023

- Vi har skreddersydd leiligheten, slik at den passer bedre til vårt behov, forklarer Marit. Vi har blant annet fjernet et soverom for å få større stue og utvidet kjøkkenet. Sluttresultatet har blitt veldig bra. Av møbler er noe nytt og noe gammelt. Vi flyttet inn på en torsdag, men den påfølgende lørdagen måtte den gamle sofaen ut. Det er ikke alltid like lett å forutsi hva som passer inn og ikke. Jeg tenker at det hele handler om å bo seg til. Vi har flyttet fra en leilighet til en annen, men den nye har fasiliteter vi ikke er vant med. Jeg tenker på parkeringskjeller og heis, som er utrolig praktisk!

Vestvendt og solrikt

Marit er fra Heistad og Bjørn-Inge regner seg som om en Skiensgutt. Sammen bygde de hus på Heistad på 1980-tallet. Her ble de boende frem til 2005. – Tiden var moden for å komme seg inn til byen. Bjørn-Inge drev Profil Reklame i Grensegata i Porsgrunn sentrum. I det samme bygget var det leiligheter, så han fikk kort vei til jobben, ler Marit. - Egentlig var det jeg som ville flytte først. Jeg hadde sett bilder av utsikten fra balkongene på Osebakken Park og falt pladask. Vestvendt og solrikt. Jeg tenkte at dette stedet ville bli perfekt for oss. Det tok heller ikke lang tid før Bjørn-Inge var med på notene. - Ja, vi tok en sjanse og signerte kjøpekontrakten i februar 2021. Siden har vi ikke angret. Underveis i prosjektet har vi jevnlig besøkt byggetomta og fulgt fremdriften. Vi telte ned dagene til vi kunne flytte inn.

Bruker byen

Det er en tid for alt, konstaterer Bjørn-Inge. Han startet opp Profil Reklame i 1987. Nå har datteren Charlotte tatt over. - Vi jobbet sammen 28 år, så firmaet er i trygge hender. Nå kan jeg nyte pensjonisttilværelsen. Her i Osebakken Park er jeg sikret luft, sol og utsikt. Vi har alltid vært flinke til å bruke byen og tilbudene der, og med sykkel er vi sentrum på et par minutter. Ekteparet går ut på balkongen for et bilde til BoGlede. De ser ned på Porsgrunnselva og en båt som tøffer forbi. - Tenk at vi virkelig bor her, sier Marit fornøyd. - Helt strøkent, nikker Bjørn-Inge. - Det er som å bo på hotell hver dag!

Ledige boliger

Drømmer du også om en bolig ved elva? Besøk hjemmesiden til dette prosjektet for å se hvilke leiligheter som er ledig: osebakkenpark.no!