Skal feire julen i Buerhaven trinn 4!

Ved Borgeåsen senteret er nå innspurten i gang på det siste byggetrinnet av Buerhaven og kjøperne gleder seg til å flytte inn før jul!
torsdag 24. november 2022

Buerhaven-prosjektet ligger solrikt og luftig til med kort vei til matbutikk, apotek, kafé og turmuligheter. - Trinn 4 består av totalt 16 leiligheter med gode planløsninger, sier salgssjef Ingvild Johanne Linde ved Seltor Bolig, som er utbygger sammen med PBBL. - De fleste leilighetene har en skjermet kjøkkenavdeling, med mulighet for å lukke denne helt. Flere av leilighetene får gjestetoalett i tillegg til et delikat baderom. Bilen setter du i parkeringskjelleren, hvor det går heis opp til leilighetene. Målet med Buerhaven er å skape boliger med kvaliteter som gjør livet så lettvint og praktisk som over hode mulig. – Ja, stadig flere ønsker en enklere tilværelse, mener prosjektmegler Heidi Solvang ved Eiendomsmegler 1. – Det er ikke lenger bare godt voksne som er lei av snømåking og vedlikeholdsjobber. Vel, du har fortsatt mulighet til å finne et nytt hjem i Buerhaven Trinn 4. Besøk hjemmesiden til prosjektet - buerhaven.no - så ser du hvilke leiligheter som er ledig!

Nok er nok

En av dem som ser frem til å flytte inn i et nytt hjem er Kate Eikeland Larsen og mannen Jørn. – Det var nok jeg som var ivrigst, men nå gleder vi oss like mye begge to, ler Kate. Begge i 50-årene og i full jobb. Pensjonisttilværelsen tilhører en fjern fremtid, og de elsker å holde på med hagearbeid, oppussing, snekring og fiksing – både hjemme og på den selvbygde hytta i Tuddal. Men nok kan bli nok, og de forstår ikke helt hvorfor ikke flere gjør som dem: Flytter før det blir for mye. - Hvorfor vente med å bo praktisk og lettvint? Hvorfor i all verden kan vi ikke kose oss allerede nå? Mens vi fortsatt er spreke og virkelig kan nyte det? spør Kate.

Ikke vent for lenge

Det er mye å velge mellom av nye boliger om dagen, men for Kate og Jørn var Buerhaven det aller beste valget. - Her kan vi kose oss mens vi er spreke og aktive. Og her kan vi fortsatt ha det helt topp når vi blir gamle. Nå flytter vi for først og siste gang. Det er en deilig tanke! Hun mener det er mange gode grunner til ikke å drøye for lenge. Ikke minst det faktum, at det er en ikke ubetydelig jobb å tømme og rydde seg ut av et godt innbodd hus. Den jobben ville de ta selv, nå mens de orker. De synes ikke dette er noe ungene, de tre døtrene deres på 25, 30 og 32 år, senere skal behøve å ta seg av.

Mer tid

Kate har vokst opp på Osebakken i Porsgrunn, han på Borgestad. Skulle de en dag selge huset og flytte inn i leilighet, måtte det bli noe i nærheten, helst på Borgestad. – Vi hadde ikke lyst til å bo midt i byen. I Buerhaven er vi nære nok til både Skien og Porsgrunn – og kan bruke begge byene så mye og så lett vi vil. Dessuten gleder jeg meg til å få mer tid til barnebarna. Denne høsten har vi to av barnebarna våre rett her borte på Buer skole. Snart kan jeg stå meg kikkert og se dem leke og spille fotball! Og vil de innom en tur etter skolen, er vi to minutter unna. Det blir fantastisk!

Se filmen vi har laget om prosjektet her:

Buerhaven Trinn 4 i Skien - YouTube

 


Bilde1:
Innflyttingsklare leiligheter: Prosjektmegler Heidi Solvang ved Eiendomsmegler 1 og salgssjef Ingvild Johanne Linde ved Seltor Bolig.
Bilde2:
Kate Eikeland Larsen gleder seg til å feire jul i sin nye leilighet i Buerhaven 4.