Siste innspurt på Salentunet!

På Salentunet i Langesund er byggingen av de 12 første boligene inne i den siste fasen. – I slutten av januar kan kjøperne flytte inn i sine nye hjem, forteller prosjektsjef Trude Nyheim ved Heimgard Bolig.
torsdag 04. januar 2024

Heimgard Bolig og PBBL står sammen om prosjektet. – Mange deler drømmen om å eie en bolig ved sjøen, og på Salentunet blir faktisk sjøen din nærmeste nabo, fortsetter Trude. - Det nye prosjektet ved Langesundsfjorden er ganske unikt. Her kan du nyte strandlivet knapt et steinkast fra boligen din. Leilighetene får nydelig utsikt mot sjøen og rett utsiden går det en turløype. Dessuten tar det bare noen minutter med bil Langesund sentrum og alle tilbudene der.

Mange leilighetstyper

Det første byggetrinnet omfatter totalt 16 boliger. – 12 står ferdig i slutten av januar, mens de fire siste ferdigstilles på vårparten, forklarer Trude. - Er du ute etter en ny og lettstelt leilighet, har vi mange varianter å by på. I størrelse er disse fra 77 til 132 kvadratmeter BRA, hvor de største går over to etasjer. Ulike planløsninger gir deg mange valgmuligheter.

Ny firemannsbolig

Det er verdt å merke seg at en av firemannsboligene, bolig 13 til 16, har blitt tegnet om i forbindelse med byggeprosessen. - Resultatet en bedre utnyttelse av beliggenheten til bygget. Blant annet har alle boligene fått en ekstra uteplass. I størrelse er boligene i første etasje 92 kvadratmeter BRA med tre soverom, mens boligene i andre etasje er 77 kvadratmeter BRA og har to soverom. Generelt sett har vi lagt vekt på å gi boligene et helhetlig arkitektonisk uttrykk som virkelig utnytter den sjønære beliggenheten. Det betyr store vindusflater og sjenerøse uteplasser, samtidig som grønne hekker bidrar til å ramme inn privatiserte hager. Jeg er sikker på at det å nyte morgenkaffen fra en av uteplassene på Salentunet blir en helt spesiell opplevelse!

 

Besøk salentunet.no for mer informasjon og oversikt over de ledige boligene!


På bildet:
Prosjektsjef Trude Nyheim ved Heimgard Bolig sammen med Thomas Jørgensen, prosjektleder ved hovedentreprenør HRL.