Opplev utsikten fra Brevik Terrasse!

Byggingen av Brevik Terrasse har nå kommet så langt at man kan invitere nye interessenter til visning i boligene onsdag 24. mai fra 17.00 til 18.00!
søndag 21. mai 2023

Mange har ventet på at den gamle skoletomta på Furulund endelig skal kunne bli forvandlet til nye boliger. Brevik Terrasse består av totalt 28 boliger fordelt på 4 bygg. I det første byggetrinnet finner du en firemannsbolig og et leilighetsbygg med 10 boliger. Alle boligene i prosjektet får en parkeringsplass i et frittstående garasjeanlegg. Bak prosjektet står FIHA og Porsgrunn Utvikling.

Fjordutsikt og sol

Brevik Terrasse ligger luftige til i en skråning, noe som sikrer at mange av boligene får utsikt til fjorden. I utformingen av prosjektet har det vært fokus på å skape romslige uteplasser og balkonger, slik at du kan nyte både solen og utsikten på best mulig måte. Utbyggerne har gitt boligene i det første byggetrinnet en utforming og størrelser som gjør at de treffer bredt – fra 83,0 til 150,5 kvadratmeter BRA. Effektive planløsninger gir lettstelte og trivelige leiligheter preget av delikate farger og luftige rom.

Bolig 1 til 4 - firemannsboligen

I dette bygget er alle boligene like store – 88,8 kvadratmeter BRA. Hver leilighet er utstyrt med tre soverom, ett bad, ett teknisk rom, ett toalett, en entré, en gang, en åpen kjøkken- og stueløsning, samt to terrasser (i første etasje) eller to balkonger (andre etasje). Bygget blir utstyrt med en løfteplattform som bidrar til økt tilgjengelighet innendørs. Hver bolig får en sportsbod, samt en parkeringsplass i frittstående garasjeanlegg.

Bolig 5 til 12 - leilighetsbygget

Dette bygget får fire etasjer. I første etasje er det boder og to leiligheter. I andre og tredje etasje blir det tre leiligheter i hver etasje, mens det er lagt opp til to store leiligheter i toppetasjen. Bygget er utstyrt med heis og flere av boligene får to uteplasser. I størrelse varierer boligene fra 83,0 til 150,5 kvadratmeter BRA. Hver bolig får en sportsbod, samt en parkeringsplass i frittstående garasjeanlegg.

Ledige boliger og visning

Vil du vite mer? Ta kontakt med prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler for mer informasjon. På brevikterrasse.no finner du en oversikt over de ledige boligene! Du er også hjertelig velkommen til å se utsikten fra boligene på onsdag 24. mai fra klokken 17.00 til 18.00!


På byggetomta: Prosjektleder Pål Løvdal ved FIHA, Odd Harald Olsen ved Pors Entreprenør, prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler og markedssjef Lars Christensen ved PBBL.