Opplev de ledige boligene på Smietangen!

I sommer ble syv sjøhus med 39 nye hjem ferdigstilt på Smietangen i Langesund. Onsdag 29. november fra 12.00 til 13.00 kan du oppleve de ledige boligene!
mandag 27. november 2023

Smietangen er en ny bydel i vakre Langesund. Bak det store boligprosjektet står Heimgard Bolig, Sørensen Maskin og PBBL. – De siste årene har dette området vært gjennom en utrolig transformasjon, konstaterer Hanne Eriksen Davik, eiendomsmegler ved PBBL. – Ferdigstillingen av de nye sjøhusene betyr at boligprosjektet har nådd en ny og viktig milepæl. Nå har vi bygd alle boligene mot sundet og Langøya, pluss alle boligene over parkeringsanlegget. Det som gjenstår er nabobygget til Spiret, samt fem sjøhus som vender inn mot Kongsåsen. 

Nytt drømmehjem

Du kan fortsatt realisere drømmen om et nytt hjem med sjøen som nærmeste nabo. – Du finner ledige leiligheter rundt i de ulike sjøhusene. Siden de ferdigstilte byggene ligger vendt mot både vest, øst og sør, så byr de på ulike kvaliteter. Noen kjøpere er opptatt av utsikt mot sundet, mens andre har fokus på å få mest mulig ettermiddagssol. Noen av boligene er også uten boplikt. I størrelse er det god spredning på de ledige boligene: Fra en effektiv og romslig toroms på 54 kvadratmeter BRA til en leilighet på 150,2 kvadratmeter BRA med blant fire soverom, to bad og to balkonger som dekker en hel etasje i sjøhuset Ceara. De fleste av de ledige boligene er visualisert med QiSpace på hjemmesiden til prosjektet. Det betyr at du kan bevege deg rundt i alle rommene i hver leilighet, inkludert ut på balkonger og terrasser for å se på utsikten! Du kan også bli med på visning! Vi inviterer alle som er interessert til visning onsdag 29. november fra klokken 12.00 til 13.00!