Opplev boligene i Heistad Botaniske!

Over sommeren starter innflyttingen i Heistad Botaniske. Lørdag 6. mai er du invitert til å oppleve de nye boligene på den gamle skoletomta!
fredag 28. april 2023

Det første byggetrinnet av Heistad Botaniske er i sluttfasen. Nå er innspurten i gang slik at kjøperne kan flytte inn i sine nye hjem over sommeren. Prosjektet byr på 15 moderne boliger i ett leilighetsbygg, hvor det også er fokus på å skape frodige, grønne fellesarealer kombinert med et eget drivhus. Bygget får en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til fem etasjer med leiligheter. Mange av boligene blir gjennomgående, og alle får en eller to private balkonger. I den første boligetasjen er disse boligene på 62,5 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA. Du finner alt fra en effektiv toroms med smarte planløsninger til en flott fireroms med mange kvaliteter. I de neste fire etasjene er leilighetene på 61,2 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA. Besøk hjemmesiden til prosjektet - heistadbotaniske.no, for å se hvilke boliger som er ledig!

GRØNN OASE

Arkitekten har vært opptatt av at alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. De største leilighetene får faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene. Her ønsker man å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot parken blir det bygd en uteplass med pergola, hvor man nyte ettermiddagssolen. Ved siden av denne blir det ett drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

Se utsikten

Lørdag 6. mai fra klokken 13.00 til 14.00 er det første mulighet til å oppleve de ledige boligene i Heistad Botaniske sammen med prosjektmeglerne Tina Vinje og Rose Røstberg ved Sørmegleren. Velkommen til det nye boligprosjektet på Heistad!