Nytt prosjekt i Skien sentrum med små og prisgunstige leiligheter

I løpet av november lanseres et spennende prosjekt i Skien. Herman Baggers gate 12 er et nytt bygg med seks moderne boliger, som allerede er ferdigstilt.
tirsdag 31. oktober 2023

Herman Baggers gate 12 ligger i Duestien i Skien, bare lite steinkast fra velkjente Perry Bar og med Jakt og Fjellsport som nærmeste nabo. Her har utbyggerne Liv og Terje Claussen bygd et nytt bygg med moderne linjer i to etasjer. – I første etasje blir det næring og i andre etasje er det seks innflyttingsklare leiligheter som blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL, forteller eiendomsmegler og daglig leder Jørn Eik-Nilsen ved Meglerhuset & Partners Telemark. – På tomta til bygget får boligene egne parkeringsplasser, samt utvendige boder.

Tre varianter

I størrelse ligger leilighetene i prosjektet på mellom 40,5 og 53,3 kvadratmeter BRA. – De er preget av smarte og effektive planløsninger, slik at du får utnyttet alle rommene maksimalt. Vi har tre ulike varianter. Felles for alle er en entré, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig balkong. To av dem har ett soverom, to har ett soverom og ett disponibelt rom, eksempelvis kontor, mens to boliger har to soverom.

Bred appell

Innvendig er leilighetene preget av trendy farger og materialvalg. – Her får du et tidsriktig hjem! Det er dessuten ikke ofte vi kan presentere nye, sentrumsnære boliger i denne størrelsen med fast parkeringsplass og gunstig pris, derfor tror vi at prosjektet kommer til å treffe mange, påpeker Jørn. – Disse boligene kan være aktuelle for alt fra førstegangskjøpere til mer voksne som ønsker et nytt og lettstelt hjem nær alle tilbudene i sentrum. Ta kontakt for mer informasjon!

Bildet:

Seks nye hjem i Skien: Eiendomsmegler og daglig leder Jørn Eik-Nilsen, eiendomsmegler Per Arne Helland, eiendomsmeglerfullmektig Daniel Nes Yven, kontorsjef Tone Christoffersen og eiendomsmeglerfullmektig Lotte Strand Jonsmyr ved Meglerhuset & Partners Telemark sammen med utbyggerne Liv og Terje Claussen.