Nytt prosjekt i Langesund med sjøutsikt lansert!

Nå kan du melde forkjøpsrett til de tre boligene i Blink Hus Telemarkhus sitt nye prosjekt i Langesund: Sjeseveien 1.
lørdag 25. november 2023

– I Sjeseveien erstatter vi en gammel bolig med tre store boliger i rekke med flotte uteplasser, forteller prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren. - Dette boligområdet har opplevd flere nye boligprosjekter de siste årene. Sjeseveien 1 byr på romslige boliger over tre plan, hvor arkitekten har utnyttet beliggenheten til fulle. Blant annet får boligene både takterrasse og balkong, slik at man er sikret optimalt med utsikt og sol, fortsetter Tina. – Byggetomta ligger nær Lenes Ås, noe som gjør at man har kort vei til alle tilbudene i Langesund sentrum.

Mange uteplasser

De tre boligene blir organisert som et hyggelig borettslag tilknyttet PBBL. – Boligene er på mellom 159,5 og 162,5 kvadratmeter BRA. I første etasje får man et felles carportanlegg og en utvendig sportsbod. Hvert inngangsparti får et overbygg og en uteplass. Vel inne i boligene blir det en gang, ett soverom, ett bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning på dette planet. En trapp ned, i underetasjen, er det lagt opp til en gang, en romslig bod, ett bad/vaskerom med en skyvedør inn til et teknisk rom, ett soverom med skyvedør inn til en garderobe og ett soverom med utgang til en terrasse på mark.

Takterrasse

Den sjønære beliggenheten er godt utnyttet i andre etasje. - Her kommer du til ett oppholdsrom med utgang til en balkong som er vendt mot vest. Rommet har også en utgang til en delvis overbygd takterrasse på over 40 kvadratmeter, som ligger vendt mot sjøen i øst, sier Tina.

Forkjøpsrett

Sjeseveien 1 lanseres nå med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 7. desember klokken 12.00!