Nytt leilighetsprosjekt i Hovenga!

Austadlia blir et spennende boligprosjekt med parkeringsanlegg, heis og 12 leiligheter i størrelse fra 87,3 til 124,3 kvadratmeter BRA. Meld interesse!
mandag 12. desember 2022

Den gamle fabrikktomta til Aaltvedt Betong i Hovenga er i ferd med å bli forvandlet til mange nye hjem. Det er stor byggeaktivitet og flere forskjellige boligkonsepter med lav trehusbebyggelse ute for salg. På nyåret lanseres også et spennende leilighetsbygg her. Prosjektet er døpt Austadlia og bygget er tegnet av den prisbelønnede arkitekten Arild Sannes ved ARIO i Porsgrunn. Bak prosjektet står Austadlia AS, som er eid av lokale Pors Entreprenør og R&D Invest.


12 leiligheter

Bygget ligger luftig og solfylt til i en skråning. På bakkeplanet blir det parkeringskjeller med heis opp til leilighetsetasjene. Det er fire boliger i hver etasje. I størrelse varierer disse fra smarte treroms på 87,3 til romslige fireroms på 124,3 kvadratmeter BRA med to bad, eget vaskerom og mulighet for fire soverom.

Solcelleanlegg

Austadlia blir på mange måter et grønt boligprosjekt. Man får til gjenbruk ved å utnytte eksisterende betongkonstruksjoner på tomta. På taket blir det solcelleanlegg som kan serve prosjektet, samtidig som man har mulighet til å selge overskuddsstrøm. I tillegg bidrar høy teknisk standard til et generelt lavt strømforbruk.

Lansering

Planen er å lansere prosjektet på nyåret. Er du interessert? Ta gjerne kontakt med prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren - 982 04 224, for mer informasjon!

På byggetomta

Utbygger og daglig leder Arve Olsen Gaden ved Pors Entreprenør, markedssjef Lars Christensen ved PBBL, utbygger Daniel Dybdal Nilsen ved R&D Invest og prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren.