Nytt byggetrinn av Heistad Botaniske nærmer seg

Slik blir Heistad Botaniske II - det nye byggetrinnet av det populære boligprosjektet i hjertet av Heistad.
onsdag 03. mai 2023

Arbeidet med å forvandle skoletomta til det nye Heistad sentrum er godt i gang i regi av PBBL, Heimgard Bolig og Porsgrunn Utvikling. Det neste skrittet blir i form av et nytt bygg ved siden av det første byggetrinnet av Heistad Botaniske, som ferdigstilles rett over sommeren. Det nye bygget får en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til seks etasjer med leiligheter. Mange av boligene blir gjennomgående, og alle får en eller to private balkonger. I størrelse varierer leilighetene fra 46,3 til 89,0 kvadratmeter BRA. Du finner alt fra effektive toroms med smarte planløsninger til flotte treroms med mange kvaliteter.

GRØNNE OMGIVELSER

Alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. Den ene leilighetstypen får faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene. Her ønsker man å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot vest blir det bygd en uteplass med pergola, hvor man kan nyte utsikten og solen. Ved siden av denne blir det ett drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

 

På bildet: Prosjektleder Gjermund Langslet ved Porsgrunn Utvikling, markedssjef Lars Christensen ved PBBL, salgsleder Ida Emilie Gustavsen ved Heimgard Bolig og prosjektleder Birger Frøyland ved entreprenøren Amundsen Graf.